reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Załączniki

• IMG_0474.jpeg
    IMG_0474.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 73
reklama
Dziewczyny, a czy mając tą mutacje PAI 1 i mthfr c677T robilyście jeszcze jakieś badania ? Próbuję coś o tych mutacjach doczytać ale nic z tego nie rozumiem 🫤
Mi pani genetyk z test DNA poleciła zrobić poziom kwasu foliowego, b12 i homocysteinę, ale ja mam obie mthfr i pai homo

Dobra ja już trochę zgłupiałam ... zrobiłam ten Mama, został mi na jutro ostatni. Pinki w realizacji. Jak Pink potwierdzi, będę lecieć na betę. No ona jest różowa.
Ten sam rano był negatywny. Przynajmniej czując się jak zwłoki, nie wypatrywałam w nim wiecej. Ten nordtest wiadomo, ale juz popoludniu a teraz jeszcze ten.
Różowy! Mój był cieniowany szary, bardzo blady. Idziesz na betę 🙈

reklama
Dziewczyny, wrzucam temat do dyskusji. Szlachetna Paczka, Bank Żywności SOS itp. Co o tym myślicie? Pomagacie w ten sposób? Ja generalnie wspieram przez cały rok fundację onkologiczną, oprócz tego raz na jakiś czas jakieś zrzutki na siepomaga. Chciałabym przed świętami pomóc komuś jeszcze, bo mnie na to stać i mam taką potrzebę serca.
Mam tylko dylemat z tym bankiem żywności np… w mojej rodzinnej wsi conajmniej kilka rodzin całe życie waliło w chuja😬 pracowali na czarno, mieli więcej hajsu niż uczciwie pracujący, a jednak się odpowiednio zakręcili i jeździli po te paczki żywnościowe… i ja mam teraz opory🫣 wiem, że ci prawdziwie potrzebujący rzadko wyciągają rękę po pomoc, a nie chce być frajerką i „sponsorować” cwaniactwa. Wiem też, że w szlachetnej paczce można pojechać do rodziny i ją poznać ale nie biorę pod uwagę takiej ewentualności w obecnych okolicznościach.
Jak z tego wybrnąć?😅

Do góry