Veraverrto
Fanka BB :)
Pozdro spod kołdry i Lucjana.Zwłoki leżą pod kocykiem i marzą, by obiad sam się ugotował. Nie mam sił planować dziś wizyt do laboratorium
Myślałam, że ten fuck to do mnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pozdro spod kołdry i Lucjana.Zwłoki leżą pod kocykiem i marzą, by obiad sam się ugotował. Nie mam sił planować dziś wizyt do laboratorium
Myślałam, że ten fuck to do mnie
Pozdro spod kołdry i Lucjana.
Ja wczoraj miałam sweter z takim termoforem, nic nie grzeje lepiejFota z dzisiaj koc z wbudowanym termoforem
Mi pani genetyk z test DNA poleciła zrobić poziom kwasu foliowego, b12 i homocysteinę, ale ja mam obie mthfr i pai homoDziewczyny, a czy mając tą mutacje PAI 1 i mthfr c677T robilyście jeszcze jakieś badania ? Próbuję coś o tych mutacjach doczytać ale nic z tego nie rozumiem
Różowy! Mój był cieniowany szary, bardzo blady. Idziesz na betęDobra ja już trochę zgłupiałam ... zrobiłam ten Mama, został mi na jutro ostatni. Pinki w realizacji. Jak Pink potwierdzi, będę lecieć na betę. No ona jest różowa.
Ten sam rano był negatywny. Przynajmniej czując się jak zwłoki, nie wypatrywałam w nim wiecej. Ten nordtest wiadomo, ale juz popoludniu a teraz jeszcze ten.
4.12 mam usg piersi, będę w poblizu i zrobięRóżowy! Mój był cieniowany szary, bardzo blady. Idziesz na betę
Kiedy ??? Twoja cierpliwość nie zna granic4.12 mam usg piersi, będę w poblizu i zrobię
Weźcie jednak w Bydgoszczy. Będę mieć bliżejDawaj Ty do Warszawy i robimy spółkę
Super Nie ma zbyt wielu specjalistów w tym temacie. Trzymam kciuki żeby Ci się wszytko udało Taaak, te tanie kursy to właściwie niewiadomo co jest