reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
@Motylkowa! @Kitsune dziękuję, że pytacie - migrena tymczasowo odeszła, ale za mną ciężka noc, do 4 nie spałam, o 6 wstałam, jestem nieprzytomna 🫣

Ale wykorzystując fakt, że dziś w biurze, a biuro naprzeciwko labu, to zaszłam. Coś ruszyło, nie wiem jak to będzie dalej, ale razem z Bombelkiem dalej prosimy o kciuki 🥹
Zaciskam mocno kciuki żeby się porządnie wgryzał :)

@Motylkowa! @Kitsune dziękuję, że pytacie - migrena tymczasowo odeszła, ale za mną ciężka noc, do 4 nie spałam, o 6 wstałam, jestem nieprzytomna 🫣

Ale wykorzystując fakt, że dziś w biurze, a biuro naprzeciwko labu, to zaszłam. Coś ruszyło, nie wiem jak to będzie dalej, ale razem z Bombelkiem dalej prosimy o kciuki 🥹
Ja również z tych, które cały czas myślami jest z Wami ;) trzymam mocno kciuki!

Dobra ja już trochę zgłupiałam ... zrobiłam ten Mama, został mi na jutro ostatni. Pinki w realizacji. Jak Pink potwierdzi, będę lecieć na betę. No ona jest różowa.
Ten sam rano był negatywny. Przynajmniej czując się jak zwłoki, nie wypatrywałam w nim wiecej. Ten nordtest wiadomo, ale juz popoludniu a teraz jeszcze ten.

Załączniki

• 20231128_132501.jpg
    20231128_132501.jpg
    489,4 KB · Wyświetleń: 175
Dobra ja już trochę zgłupiałam ... zrobiłam ten Mama, został mi na jutro ostatni. Pinki w realizacji. Jak Pink potwierdzi, będę lecieć na betę. No ona jest różowa.
Ten sam rano był negatywny. Przynajmniej czując się jak zwłoki, nie wypatrywałam w nim wiecej. Ten nordtest wiadomo, ale juz popoludniu a teraz jeszcze ten.
Wiedziałam!

reklama
Do góry