wrobelmm
Fanka BB :)
To on sobie wyrobi, a to też fajnieHa, Mężu jest do południa wiec mam z głowy odśnieżanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To on sobie wyrobi, a to też fajnieHa, Mężu jest do południa wiec mam z głowy odśnieżanie
Coraz więcej wskazuje na to że ten ginekolog się mylił. Trzymam mocno kciuki by wizyta u nowego była pomślnaTak, ale poczekam chyba kilka dni. Jutro po południu zrobię kolejną betę, bo ten jeden wynik po tak długim czasie tak naprawdę nic mi nie mówi poza tym, że zgadza się z tygodniem ciąży. Jeśli będzie rosła to umówię się na kolejne USG. Jestem cały czas na lekach, więc raczej nic więcej poza kontrolą bety nie mogę teraz zrobić
Właśnie się zastanawiam czy już może być coś w piątek widać, czy znowu wyjdę tylko z płaczem i mętlikiem w głowie. Wczoraj lekarz zalecił USG dopiero za 2 tygodnie, ale tyle to nie ma opcji że wytrzymam. Na pewno tak czy siak umówię się wcześniejCzyli wynik jest ok i obraz usg przy tym wyniku i wieku ciąży, również są ok.
Wszystko będzie dobrze Będziesz mogła wybrać się np. w piątek, do innego lekarza?
Piękny wynik podtrzymuje, że lekarzowi należy się klaps na tyłek za takie rzeczyNadal beznadziejnie. Tak, wyniki przyszły w nocy. 3646,0 mIU/ml czyli 86% wzrostu do poprzeniego wyniku (sprzed tygodnia)
Ale czekaj. To jest o 86% wzrost czy średnio co 86%. Już mówiłam obraz na USG odpowiada tygodniowi, mi lekarz kazał przyjść na kontrolę za 10 dni ale już jakiś tydzień później był pęcherzyk żółtkowyNadal beznadziejnie. Tak, wyniki przyszły w nocy. 3646,0 mIU/ml czyli 86% wzrostu do poprzeniego wyniku (sprzed tygodnia)
Na tym etapie z dnia na dzień potrafią się podziać piękne rzeczyWłaśnie się zastanawiam czy już może być coś w piątek widać, czy znowu wyjdę tylko z płaczem i mętlikiem w głowie. Wczoraj lekarz zalecił USG dopiero za 2 tygodnie, ale tyle to nie ma opcji że wytrzymam. Na pewno tak czy siak umówię się wcześniej
Średni dwudniowy przyrost to jestAle czekaj. To jest o 86% wzrost czy średnio co 86%. Już mówiłam obraz na USG odpowiada tygodniowi, mi lekarz kazał przyjść na kontrolę za 10 dni ale już jakiś tydzień później był pęcherzyk żółtkowy
No to gitara, to wszystko wygląda w najlepszym porządkuŚredni dwudniowy przyrost to jest