reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Lecimy jutro (a raczej dziś) po południu. Jestem udręczona pakowaniem 😵‍💫 Za dużo książek i klocków dzieckowi kupiłam przez te pół roku 😂 Kolejne paczki morskie jutro się toczą na pocztę. Stresik jest, bo fizycznie jestem w gorszej formie niż pół roku temu, a już wtedy było mi ciężkawo samej z córą. Muszę ogarnąć 14 kg podręcznego i 14 kg dziecka 😂 Oczywiście myśle tylko o tym, czego nie zdążyłam załatwić, o czym zapomniałam, o czym nie pomyślałam, wiadomo.
To się pewnie odezwę w środę albo w czwartek, żeby się pożegnać, bo chwilowo mierzę się z myślą, że temat starań jest zamknięty, a niestety nie potrafię się jeszcze z tym pogodzić.
Ściskam Was ❤️
Tule mocno 👐🏻 najważniejsze by gładko minęła wasza podróż do domu, a tu kreskami się nie przejmuj. Teraz masz o czym myśleć i w końcu będziecie cała rodzinką ❤️

reklama
Część ☺️ ja znów będę romansować z łopatą. Plusy tego zajęcia są takie, że po skończonej pracy wyglądam jak dziewczynka prze te moje rumiane policzki 😂 dzisiaj u nas mają być największe opady, już robi się ciekawie. Odśnieżane były drobi o 6, a stan z godziny 7:30 macie na zdjęciu. No i jak na złość dziś kurier ma przyjechać z sukienkami - pewnej będę musiała po nie zjechać 🤷🏻‍♀️
Dobrze że chociaż humor dopisuje 🙂
Dobrego dnia ☺️

Załączniki

• IMG_20231128_073833.jpg
    IMG_20231128_073833.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 84
Lecimy jutro (a raczej dziś) po południu. Jestem udręczona pakowaniem 😵‍💫 Za dużo książek i klocków dzieckowi kupiłam przez te pół roku 😂 Kolejne paczki morskie jutro się toczą na pocztę. Stresik jest, bo fizycznie jestem w gorszej formie niż pół roku temu, a już wtedy było mi ciężkawo samej z córą. Muszę ogarnąć 14 kg podręcznego i 14 kg dziecka 😂 Oczywiście myśle tylko o tym, czego nie zdążyłam załatwić, o czym zapomniałam, o czym nie pomyślałam, wiadomo.
To się pewnie odezwę w środę albo w czwartek, żeby się pożegnać, bo chwilowo mierzę się z myślą, że temat starań jest zamknięty, a niestety nie potrafię się jeszcze z tym pogodzić.
Ściskam Was ❤️
Stan „za dużo książek i klocków” nie istnieje 😉 Ale pakowania współczuję - nie znoszę przeprowadzek i pakowania kolejnych pudeł, a tą podróż jednak trochę można jako przeprowadzkę potraktować.
Trzymam kciuki, żeby po powrocie do domu Twoja forma szybko wróciła do normy❤️ Spokojnego lotu
A co do starań i pożegnań - pamiętaj, że życie pisze najdziwniejsze scenariusze ❤️

Część ☺️ ja znów będę romansować z łopatą. Plusy tego zajęcia są takie, że po skończonej pracy wyglądam jak dziewczynka prze te moje rumiane policzki 😂 dzisiaj u nas mają być największe opady, już robi się ciekawie. Odśnieżane były drobi o 6, a stan z godziny 7:30 macie na zdjęciu. No i jak na złość dziś kurier ma przyjechać z sukienkami - pewnej będę musiała po nie zjechać 🤷🏻‍♀️
Dobrze że chociaż humor dopisuje 🙂
Dobrego dnia ☺️
A jakie mięśnie sobie wyrobisz podczas tego odśnieżania - lepiej niż na siłowni 😁💪

Tobie również miłego dnia ☺️

Idziesz do innego ginekologa?
Tak, ale poczekam chyba kilka dni. Jutro po południu zrobię kolejną betę, bo ten jeden wynik po tak długim czasie tak naprawdę nic mi nie mówi poza tym, że zgadza się z tygodniem ciąży. Jeśli będzie rosła to umówię się na kolejne USG. Jestem cały czas na lekach, więc raczej nic więcej poza kontrolą bety nie mogę teraz zrobić

reklama
Nadal beznadziejnie. Tak, wyniki przyszły w nocy. 3646,0 mIU/ml czyli 86% wzrostu do poprzeniego wyniku (sprzed tygodnia)
Czyli wynik jest ok i obraz usg przy tym wyniku i wieku ciąży, również są ok.
Wszystko będzie dobrze 🤞❤️ Będziesz mogła wybrać się np. w piątek, do innego lekarza?

Do góry