reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Jak Ty się czujesz przed zbliżającym się wyjazdem? Powrót do domu i przytulenie męża, po takim czasie, to muszą być niesamowite emocje ❤️Kiedy dokładnie wylatujecie?
Wracaj szybko do pełni sił 💪
Lecimy jutro (a raczej dziś) po południu. Jestem udręczona pakowaniem 😵‍💫 Za dużo książek i klocków dzieckowi kupiłam przez te pół roku 😂 Kolejne paczki morskie jutro się toczą na pocztę. Stresik jest, bo fizycznie jestem w gorszej formie niż pół roku temu, a już wtedy było mi ciężkawo samej z córą. Muszę ogarnąć 14 kg podręcznego i 14 kg dziecka 😂 Oczywiście myśle tylko o tym, czego nie zdążyłam załatwić, o czym zapomniałam, o czym nie pomyślałam, wiadomo.
To się pewnie odezwę w środę albo w czwartek, żeby się pożegnać, bo chwilowo mierzę się z myślą, że temat starań jest zamknięty, a niestety nie potrafię się jeszcze z tym pogodzić.
Ściskam Was ❤️

Lecimy jutro (a raczej dziś) po południu. Jestem udręczona pakowaniem 😵‍💫 Za dużo książek i klocków dzieckowi kupiłam przez te pół roku 😂 Kolejne paczki morskie jutro się toczą na pocztę. Stresik jest, bo fizycznie jestem w gorszej formie niż pół roku temu, a już wtedy było mi ciężkawo samej z córą. Muszę ogarnąć 14 kg podręcznego i 14 kg dziecka 😂 Oczywiście myśle tylko o tym, czego nie zdążyłam załatwić, o czym zapomniałam, o czym nie pomyślałam, wiadomo.
To się pewnie odezwę w środę albo w czwartek, żeby się pożegnać, bo chwilowo mierzę się z myślą, że temat starań jest zamknięty, a niestety nie potrafię się jeszcze z tym pogodzić.
Ściskam Was ❤️
Jesteś odważna 🤎 udanej i bezproblemowej podróży 🤞🏻😊

Mnie dopada zło całego swiata, biegunka💩dzień 2... a od 2,3 godzin odczuwam pieczenie przy siusianiu.... masakra jakaś totalna.... przynajmniej żółądek od dziś już nie boli.😖😣
P.s. Jeszcze mam jeden rodzaj testów, ze względu na taniość wzięłam oba rodzaje po 10 szt 😁😆🤣 to chyba też testowa 🙃🫠 Myślę, że śmialo gdyby każda podała nazwę testu z "dupocieniem" nie miałybyśmy wyboru wśród wiarygodnych. O to prezentacja o czasie i po czasie.
Czy ty kochana miałaś kiedyś test bez kreski? 😁Dużo zdrówka ❤️

Ściskam Was ❤️
Wiem ,że miało być inaczej ale najważniejsze, że zaraz będziecie razem ❤️ spokojniej podróży 😘

reklama
Do góry