Carmen2412
Fanka BB :)
Ja już zastrzegłam swój nr pesel przez mobywatela bo niestety niedawno robiłam badania w alabiePatrzcie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już zastrzegłam swój nr pesel przez mobywatela bo niestety niedawno robiłam badania w alabiePatrzcie...
Lecimy jutro (a raczej dziś) po południu. Jestem udręczona pakowaniem Za dużo książek i klocków dzieckowi kupiłam przez te pół roku Kolejne paczki morskie jutro się toczą na pocztę. Stresik jest, bo fizycznie jestem w gorszej formie niż pół roku temu, a już wtedy było mi ciężkawo samej z córą. Muszę ogarnąć 14 kg podręcznego i 14 kg dziecka Oczywiście myśle tylko o tym, czego nie zdążyłam załatwić, o czym zapomniałam, o czym nie pomyślałam, wiadomo.Jak Ty się czujesz przed zbliżającym się wyjazdem? Powrót do domu i przytulenie męża, po takim czasie, to muszą być niesamowite emocje Kiedy dokładnie wylatujecie?
Wracaj szybko do pełni sił
Jesteś odważna udanej i bezproblemowej podróżyLecimy jutro (a raczej dziś) po południu. Jestem udręczona pakowaniem Za dużo książek i klocków dzieckowi kupiłam przez te pół roku Kolejne paczki morskie jutro się toczą na pocztę. Stresik jest, bo fizycznie jestem w gorszej formie niż pół roku temu, a już wtedy było mi ciężkawo samej z córą. Muszę ogarnąć 14 kg podręcznego i 14 kg dziecka Oczywiście myśle tylko o tym, czego nie zdążyłam załatwić, o czym zapomniałam, o czym nie pomyślałam, wiadomo.
To się pewnie odezwę w środę albo w czwartek, żeby się pożegnać, bo chwilowo mierzę się z myślą, że temat starań jest zamknięty, a niestety nie potrafię się jeszcze z tym pogodzić.
Ściskam Was
Czy ty kochana miałaś kiedyś test bez kreski? Dużo zdrówkaMnie dopada zło całego swiata, biegunkadzień 2... a od 2,3 godzin odczuwam pieczenie przy siusianiu.... masakra jakaś totalna.... przynajmniej żółądek od dziś już nie boli.
P.s. Jeszcze mam jeden rodzaj testów, ze względu na taniość wzięłam oba rodzaje po 10 szt to chyba też testowa Myślę, że śmialo gdyby każda podała nazwę testu z "dupocieniem" nie miałybyśmy wyboru wśród wiarygodnych. O to prezentacja o czasie i po czasie.
Wiem ,że miało być inaczej ale najważniejsze, że zaraz będziecie razem spokojniej podróżyLecimy jutro (a raczej dziś) po południu. Jestem udręczona pakowaniem Za dużo książek i klocków dzieckowi kupiłam przez te pół roku Kolejne paczki morskie jutro się toczą na pocztę. Stresik jest, bo fizycznie jestem w gorszej formie niż pół roku temu, a już wtedy było mi ciężkawo samej z córą. Muszę ogarnąć 14 kg podręcznego i 14 kg dziecka Oczywiście myśle tylko o tym, czego nie zdążyłam załatwić, o czym zapomniałam, o czym nie pomyślałam, wiadomo.
To się pewnie odezwę w środę albo w czwartek, żeby się pożegnać, bo chwilowo mierzę się z myślą, że temat starań jest zamknięty, a niestety nie potrafię się jeszcze z tym pogodzić.
Ściskam Was
Dla Ciebie również miłego dniaDzień dobry dziewczynki. W końcu dziś i u mnie pojawił się śnieg zaliczyłam już małego bałwana i rzucanie śnieżkami dobrze, że wczesniej wyszłam z domu miłego dnia dla Was
Masakra co? a tak źle się czuję, że gdyby nie grypa żołądkowa to powiedziałbym, że to CIONSZ. Te testy co zamówiłam w tym m-cu to jakieś apogeum fałszywie dodatnich testów. Aż tak to nigdy nie miałam.Czy ty kochana miałaś kiedyś test bez kreski? Dużo zdrówka
Masakra co? a tak źle się czuję, że gdyby nie grypa żołądkowa to powiedziałbym, że to CIONSZ. Te testy co zamówiłam w tym m-cu to jakieś apogeum fałszywie dodatnich testów. Aż tak to nigdy nie miałam.