reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Dajcie spokój z parkowaniem, jak mam parkować na wąskim miejscu to od razu jestem cała spocona. Najgorzej jak jeszcze ktoś stoi i obserwuje moje poczynania za kółkiem 😂

Driving Fast And Furious GIF by HRejterzy
Przypomniało mi się jak kiedyś podjechałam pod sklep takim większym autem - rozmawiałam przez telefon, więc chwilę w nim siedziałam i po chwili widzę, że podchodzi do auta jakis pijaczek. Pokazuje mu, że rozmawiam, ale on ma to w dupie i czeka. Wysiadam z auta, a on pyta „nie boi się Pani jeździć takim dużym samochodem?” Odpowiedziałam, że bezpieczniej jest dużym niż małym. On na to, że sam by się bał taki prowadzić i czy dołożę mu do wódki, bo mu pieniędzy zabrakło 🤦‍♀️😅

reklama
Ja dopiero dziś 6dpo ale robiłam już dwa razy testy ciążowe. 😅😱 Za wcześnie jeszcze chyba będę musiała zapisać się na grudniowe kreski bo według aplikacji mam dostać okres 8 grudnia bo owulacja mi się przesuneła. Zobaczymy normalnie powinnam dostać 1 grudnia 🫣
No jak ja Was kocham 😍jak my się dobrze rozumiemy 💪 wiadomo, że 6dpo trzeba coś nasikać 😁 Ja jutro sikam kreski, bo coś się ociągam 😂😂😂

Ja dopiero dziś 6dpo ale robiłam już dwa razy testy ciążowe. 😅😱 Za wcześnie jeszcze chyba będę musiała zapisać się na grudniowe kreski bo według aplikacji mam dostać okres 8 grudnia bo owulacja mi się przesuneła. Zobaczymy normalnie powinnam dostać 1 grudnia 🫣
Jak długą masz fazę lutealna? Na jakiej podstawie appka zmieniła Ci termin miesiączki na 8 grudnia? Bo jeśli 8 grudnia to rzeczywiście termin to zakładając że masz długą fazę lutealną 16-dniową to jesteś dzisiaj max 4dpo. Robiłaś monitoring, paski albo mierzyłaś tempke w tym cyklu?

Przypomniało mi się jak kiedyś podjechałam pod sklep takim większym autem - rozmawiałam przez telefon, więc chwilę w nim siedziałam i po chwili widzę, że podchodzi do auta jakis pijaczek. Pokazuje mu, że rozmawiam, ale on ma to w dupie i czeka. Wysiadam z auta, a on pyta „nie boi się Pani jeździć takim dużym samochodem?” Odpowiedziałam, że bezpieczniej jest dużym niż małym. On na to, że sam by się bał taki prowadzić i czy dołożę mu do wódki, bo mu pieniędzy zabrakło 🤦‍♀️😅
Dołożyłaś się na ten szczytny cel? 🤣

Jak długą masz fazę lutealna? Na jakiej podstawie appka zmieniła Ci termin miesiączki na 8 grudnia? Bo jeśli 8 grudnia to rzeczywiście termin to zakładając że masz długą fazę lutealną 16-dniową to jesteś dzisiaj max 4dpo. Robiłaś monitoring, paski albo mierzyłaś tempke w tym cyklu?
Tak cały cykl od pierwszego dnia paski owulacyjne i temperatura mierzona od 8dc. Zmieniła na podstawie daty owulacji. Nie wiem ile trwa faza luteralna bo to mój pierwszy cykl z testami. Normalnie wcześniejsze cykle były 30 dni równo ale nie robiłam monitoringu i nie miałam pojęcia kiedy owulacja.

reklama
Do góry