Kosinka94
Moderator
Eh, kiedy te migreny u Ciebie odpuszcząNiestety migreny ciąg dalszy ale dziękuję, że pytasz, kochana jesteś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eh, kiedy te migreny u Ciebie odpuszcząNiestety migreny ciąg dalszy ale dziękuję, że pytasz, kochana jesteś
Powidzenia w realizacji projektu i odzywaj się czasemDzień dobry , niestety nie zdążyłam zatestowac, bo dzień przed terminem @, ta pojawiła się niespodziewanie
Niestety chwilowo nie mam czasu na pisanie.. i do kwietnia raczej zawieszę starania..wpadł mi spory projekt na przyszły rok …
Ale będę was podczytywać i dopingować.. i pozwólcie, że się czasem odezwę
Ojoj a Ty biedna chyba nawet nie bardzo możesz coś łyknąć na toNiestety migreny ciąg dalszy ale dziękuję, że pytasz, kochana jesteś
Jeszcze wszystko przed Tobą - nabierzesz wprawy, a dzięki temu pewności siebie w takich kwestiach, to i tu będziesz kozaczyć i śmigać po górkach lepiej niż onDokładnie. Najbardziej bogaty w śnieg jest styczeń 0.5m śniegu to norma
Wspominałaś już, ja dopiero się uczę obsługi, ale szczerze cykam się. Nie było by źle gdyby było prosto, ale u nas naprawdę wszystkie pola są krzywdę i jak widzę pracę pługiem gdzie koła idą w inną stronę by nie zjechać, to mam gęsią skórkę tu trzeba być bardzo odważnym by pracować traktorem, a ja jestem cykor. Tzn gdy wiem, że mi nic nie grodzi to kozak jestem ale już tu była jedna akcja gdy teść kombajn położył na polu (nic mu się nie stało, miała zajebiste szczęście) i od tej pory to już wgl jestem w strachu gdy widzę męża w akcji. Jeszcze ona tak wszystko szybko robi, a ja oczami wyobraźni widzę jak leży
Niestety tylko paracetamol w tej chwili już, który na chwilę obniża poziom bólu, ale niestety nie przerywa go. Nawet w wannie z cieplą wodą nie mogę polezecOjoj a Ty biedna chyba nawet nie bardzo możesz coś łyknąć na to
E nie, wole pozostać przy cieleniu krowy przejechać przejadę i na tym koniec. Może gdybym od dziecka tu była było by inaczej, no ale szkoda gdybać. Wiele granic już tu przekroczyłam i jestem bardzo dumna z siebie a idealna nie muszę byćJeszcze wszystko przed Tobą - nabierzesz wprawy, a dzięki temu pewności siebie w takich kwestiach, to i tu będziesz kozaczyć i śmigać po górkach lepiej niż on
Ostatnio wpadł mi na tiktoku filmik z taka metoda na migrenę żeby pomoczyc nogi w mega gorącej wodzie i jednocześnie przykładać zimny kompres do karkuNiestety tylko paracetamol w tej chwili już, który na chwilę obniża poziom bólu, ale niestety nie przerywa go. Nawet w wannie z cieplą wodą nie mogę polezec
Próbowałaś kiedyś wykorzystać teorie Melzaca i Walla ? Oczywiście są różne przyczyny migrenowych bóli ale czasami dostarczanie sporej ilości innych bodźców dotykowych potrafi przyblokować drogę dla informacji o bóluNiestety tylko paracetamol w tej chwili już, który na chwilę obniża poziom bólu, ale niestety nie przerywa go. Nawet w wannie z cieplą wodą nie mogę polezec
To też by pasowało pod bramkę kontrolnąOstatnio wpadł mi na tiktoku filmik z taka metoda na migrenę żeby pomoczyc nogi w mega gorącej wodzie i jednocześnie przykładać zimny kompres do karku
Teraz tak myślę.... Założenie, że ból jest pochodzenia naczyniowego rozszerzamy naczynia dystalnie, być może też w celu lepszego dotlenienia organizmu i na końcu obkurczenie naczyńOstatnio wpadł mi na tiktoku filmik z taka metoda na migrenę żeby pomoczyc nogi w mega gorącej wodzie i jednocześnie przykładać zimny kompres do karku