reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Dzień dobry. Dziś u nas 4 stopnie na minusie. Wyspałam się, po śniadaniu pije herbatkr korzystając z wolnego dnia ( facet w pracy) włączyłam sobie bajkę dla odmóżdżenia 😆 i zaraz rozpakowuje paczkę od siostry z Polski mój zapas leków i witamin, nowe buty zimowe i w końcu zrobię ramkę z kwiatami z ślubu i muszę skonczyc fotoksiazki na święta dla najbliższych 😁 Miłego dnia kochane 🥰
Brzmi jak plan 😁

reklama
Niby racja, ale przytoczę Wam na zdjęciu najgorszy rok gdy już nie wiedzieliśmy gdzie spychać śnieg. Tu już ja nie byłam w stanie odśnieżać bo nie mogłam na tą górkę wyrzucić śniegu. Dobrze że jest Zetor bo biada.
Jeśli mogę zapytać - gdzie mieszkasz? 😍
Moja przyjaciółka pojechała na weekend do Białki Tatrzańskiej, w piątek nie wiem jak było, bo o to nie zapytałam, ale w sobotę im pięknie nasypało 😊 uwielbiam jak nasypie śnieg, ale super by było wtedy nie ruszać się z domu i z pozycji ciepłej kanapki obserwować to co za oknem 😁

Jeśli mogę zapytać - gdzie mieszkasz? 😍
Moja przyjaciółka pojechała na weekend do Białki Tatrzańskiej, w piątek nie wiem jak było, bo o to nie zapytałam, ale w sobotę im pięknie nasypało 😊 uwielbiam jak nasypie śnieg, ale super by było wtedy nie ruszać się z domu i z pozycji ciepłej kanapki obserwować to co za oknem 😁
Na paśmie Beskidu Makowieckiego 😉

Niestety migreny ciąg dalszy 😭 ale dziękuję, że pytasz, kochana jesteś 😘
Ściskam! Odpoczywaj, ile się da!

Loading Hug GIF by MOODMAN

Nie pamiętam która z Was napisała, że miesza olej z czarnuszki z sokiem z ogórków kiszonych. Dzisiaj zmieszałam olej z czarnuszki z olejem lnianym wraz z zakwasem z buraka. Zrobiłam taką porcję na jeden łyk i… okazało się, że da się wypić i nie ma tragedii tak jak solo!
Dziękuję! 🙏 ☺️☺️☺️

reklama
Do góry