reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Niby racja, ale przytoczę Wam na zdjęciu najgorszy rok gdy już nie wiedzieliśmy gdzie spychać śnieg. Tu już ja nie byłam w stanie odśnieżać bo nie mogłam na tą górkę wyrzucić śniegu. Dobrze że jest Zetor bo biada.
U Ciebie sa jeszcze takie zimy, o jakich opowiadają nasi rodzice 😁

A co do Zetora, to będąc dzieciakiem uwielbiałam jeździć z tatą pomagać przyjaciołom przy żniwach - mogłam wówczas prowadzić „byczka” (taki starszy, żółty ciągnik) albo właśnie Zetora ;)

reklama
Dzień dobry , niestety nie zdążyłam zatestowac, bo dzień przed terminem @, ta pojawiła się niespodziewanie ;)
Niestety chwilowo nie mam czasu na pisanie.. i do kwietnia raczej zawieszę starania..wpadł mi spory projekt na przyszły rok …
Ale będę was podczytywać i dopingować.. i pozwólcie, że się czasem odezwę :)

Dzień dobry. Dziś u nas 4 stopnie na minusie. Wyspałam się, po śniadaniu pije herbatkr korzystając z wolnego dnia ( facet w pracy) włączyłam sobie bajkę dla odmóżdżenia 😆 i zaraz rozpakowuje paczkę od siostry z Polski mój zapas leków i witamin, nowe buty zimowe i w końcu zrobię ramkę z kwiatami z ślubu i muszę skonczyc fotoksiazki na święta dla najbliższych 😁 Miłego dnia kochane 🥰

U Ciebie sa jeszcze takie zimy, o jakich opowiadają nasi rodzice 😁

A co do Zetora, to będąc dzieciakiem uwielbiałam jeździć z tatą pomagać przyjaciołom przy żniwach - mogłam wówczas prowadzić „byczka” (taki starszy, żółty ciągnik) albo właśnie Zetora ;)
Dokładnie. Najbardziej bogaty w śnieg jest styczeń 0.5m śniegu to norma 😉
Wspominałaś już, ja dopiero się uczę obsługi, ale szczerze cykam się. Nie było by źle gdyby było prosto, ale u nas naprawdę wszystkie pola są krzywdę i jak widzę pracę pługiem gdzie koła idą w inną stronę by nie zjechać, to mam gęsią skórkę 😨 tu trzeba być bardzo odważnym by pracować traktorem, a ja jestem cykor. Tzn gdy wiem, że mi nic nie grodzi to kozak jestem 😁 ale już tu była jedna akcja gdy teść kombajn położył na polu (nic mu się nie stało, miała zajebiste szczęście) i od tej pory to już wgl jestem w strachu gdy widzę męża w akcji. Jeszcze ona tak wszystko szybko robi, a ja oczami wyobraźni widzę jak leży 😬😬😬

Ja od 5 rano biegam do wc, do skrętu żołądka dołączyła biegunka.
Testuje też codziennie ha, nie wiem kiedy w końcu ta owulacja była i czy była, ale chyba tak bo temperatura dziś 37 i nordtest ponownie 2 kreski - porąbane te testy ale mam okazję fałszywie to fałszywie ale wysikać sobie dwie kreski😉 przy okazji 💩 no i wykończę je i naura

Załączniki

• 20231126_084003.jpg
    20231126_084003.jpg
    336,2 KB · Wyświetleń: 126
Ja od 5 rano biegam do wc, do skrętu żołądka dołączyła biegunka.
Testuje też codziennie ha, nie wiem kiedy w końcu ta owulacja była i czy była, ale chyba tak bo temperatura dziś 37 i nordtest ponownie 2 kreski - porąbane te testy ale mam okazję fałszywie to fałszywie ale wysikać sobie dwie kreski😉 przy okazji 💩 no i wykończę je i naura
Ja już nigdy tych testów nie kupię 🤦🏻‍♀️

reklama
Do góry