Aksamitka28
Fanka BB :)
No i pozostaje się wycofać jeszcze trafi w niepowołane ręceTylko uważaj bo tam oszustów dużo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i pozostaje się wycofać jeszcze trafi w niepowołane ręceTylko uważaj bo tam oszustów dużo
No to trzymam kciukiteoretycznie wtorek-środa (4-5dpt) jest szansa coś uchwycić, a w piątek lub w sobotę mam iść na betę
A boli to? Kurde myślałam o tym jakiś czas ale strasznie boję się bólu...
Ja tam afirmuje u Ciebie ciąż bez dwóch zdań. Proszę w to wierzyć!teoretycznie wtorek-środa (4-5dpt) jest szansa coś uchwycić, a w piątek lub w sobotę mam iść na betę
Nie boli w ogóle przed zakupem nie myślałam o jakimś bólu, bo pewnie bym się wycykala i bym się na to nie zdecydowałaA boli to? Kurde myślałam o tym jakiś czas ale strasznie boję się bólu...
Ty to zawsze umiesz smaka narobić za tydzień i ja będę u teściów działać. Jeszcze nie wiem jaka pojęli decyzję co do kiełbas, ale liczę na wędzoną.Chłop chory, więc wiecie jak to jest
Spędziłam dzisiaj większość dnia na wędzeniu szynek
Cieszę się, że jeszcze o mnie pamiętacie
Co najbardziej lubicie wędzić? Ja ostatnio robię non stop to samo. Udało mi się teraz przetestować nowy przepis na schab, ale i tak mam wrażenie, że od dawna żadnych nowości nie robiłam.Ty to zawsze umiesz smaka narobić za tydzień i ja będę u teściów działać. Jeszcze nie wiem jaka pojęli decyzję co do kiełbas, ale liczę na wędzoną.
Jakie ryby? Pstrąg jest spoko, nic innego nie wędziłam.Ja u swoich rodziców zawsze ryby wędzę w ogrodzie Oni za to nam zawsze polędwiczkę wieprzowa uwędzą i to jest najpyszniejsze mieso ever