reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Jakie ryby? Pstrąg jest spoko, nic innego nie wędziłam.
A polędwiczki to u mnie klasyka gatunku :D
Wędzę też białe sery.

Moi rodzice sa z mazur to najczęściej sielawe wędzimy (Król Sielaw to symbol Mikołajek i tata ma znajomych, którzy mu świeżutkie rybki dają na jakieś świąteczne okazje). Ale pstrąga czy dorsza też wedzilismy. I jesiotra surowego w wakacje ale on się wędził i wędził i wędził bo to wielkie rybsko 😂😂

A serów nigdy nie próbowałam wędzić. Kupujesz jakieś gotowe czy sama robisz?

reklama
Wiecie co wróciłam ze sklepu i patrzę na tego pinka i ewidentnie jest tam jakiś duch. Czy po wyschnięciu punków wychodzą u nich kreski fabryczne? Bo zawsze po zrobieniu wywalalam do kosza i nie patrzyłam co się dalej dzieje z nimi po takim czasie 😂

Wiecie co wróciłam ze sklepu i patrzę na tego piłka i ewidentnie jest tam jakiś duch. Czy po wyschnięciu punków wychodzą u nich kreski fabryczne? Bo zawsze po zrobieniu wywalalam do kosza i nie patrzyłam co się dalej dzieje z nimi po takim czasie 😂
Komisja cieni wymaga zdjęcia :D ale no ogólnie po czasie nie powinno się patrzeć na testy :)

Co najbardziej lubicie wędzić? Ja ostatnio robię non stop to samo. Udało mi się teraz przetestować nowy przepis na schab, ale i tak mam wrażenie, że od dawna żadnych nowości nie robiłam.
Kiełbasa, boczek, słonina, żeberka. Resztą surowa i dzielona na 5 dzieci. Ja czasem robię sobie szynki, rolady boczkowe, ale to już w piekarniku.

Wiecie co wróciłam ze sklepu i patrzę na tego pinka i ewidentnie jest tam jakiś duch. Czy po wyschnięciu punków wychodzą u nich kreski fabryczne? Bo zawsze po zrobieniu wywalalam do kosza i nie patrzyłam co się dalej dzieje z nimi po takim czasie 😂
tak, pinki po wyschnięciu mogą mieć wyraźniejsze fabryczne niestety

reklama
Komisja cieni wymaga zdjęcia :D ale no ogólnie po czasie nie powinno się patrzeć na testy :)

No właśnie wiem ze po czasie nie powinno się patrzeć. Na jednym zdjęciu zakreśliłam niemezowi bo on to tam nawet nie wie gdzie patrzeć 🤣 drugie bez zakreślenia.

Załączniki

• befc3f03-0bb8-4cc3-97be-494ace5c989a.jpeg
    befc3f03-0bb8-4cc3-97be-494ace5c989a.jpeg
    42,4 KB · Wyświetleń: 122
  • d8606684-d97e-456e-b86c-444940e8f651.jpeg
    d8606684-d97e-456e-b86c-444940e8f651.jpeg
    53,2 KB · Wyświetleń: 119
Do góry