reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Parsknęłam śmiechem ma to głaskanie. 😂 Ja to swojego z łokcia normalnie traktuję. On się wtedy obraca i po problemie. 🤣
Ja kopnę bo mi się nie chce obrać, a on wtedy jak taka ryba wyciągniętą z wody "co jest?". Komiczna scena 😁 już nie raz poplułam się ze śmiechu 😂

Ostatnia edycja:
A ja dzisiaj sie obudziłam i poleciały mi łzy… mąż przyszedł ze śniadania do sypialni, żeby mnie przywitać i pyta, co się dzieje, czy mi się coś śniło itp.
A ja, że 2 października zrobiłam pierwszy test i wyszedł pozytywny, a 3 poszłam na pierwsza betę. I dzisiaj właśnie mija 30 dni 🥺😢
Nienawidzę tego 😔 27 września potwierdziłam przyrost bety, a 27 października wyłapałam spadek. Nienawidzę tych zbieżności. Tych wszystkich numerków i znaków 😔

Ja miałam tylko tydzień „spóźniony okres” (jak to moja teściowa mówi- „to na pewno ciąża nie była”), wiec za dużo się nie wypowiem. Ale zaczęło się od plamienia takiego jakie zwiastuje okres, a potem normalnie krwawiłam. Może było ciut więcej skrzepów. Zwykle miesiączkę mam 5 dni, a tutaj sie to przeciąglo do tygodnia.
Trzymaj sie 🙏🏻🩷
U mnie było podobnie. 8 dni później okres, najpierw dzień plamienia krwią a potem normalnoe tylko że z malymi skrzepami. Czasowo trwał tyle co zwykle, bez bólu i innych dodatkowych objawów.

A ja dzisiaj sie obudziłam i poleciały mi łzy… mąż przyszedł ze śniadania do sypialni, żeby mnie przywitać i pyta, co się dzieje, czy mi się coś śniło itp.
A ja, że 2 października zrobiłam pierwszy test i wyszedł pozytywny, a 3 poszłam na pierwsza betę. I dzisiaj właśnie mija 30 dni 🥺😢
Niestety to uderza nie zawsze od razu "po". Ja poroniłam 2 sierpnia, kilka pierwszych dni było tragicznych, potem trochę lepiej a później znowu wszystko wróciło i boli do dziś. I już zawsze będzie boleć. Najgorsza jest świadomość, że tego można było uniknąć. Gdybym tylko nie zgodziła się na odstawienie heparyny i poszła do innego lekarza być może moje dziecko by żyło. Tulę ❤️❤️❤️

Nocne pytanie do Was - czy macie jakieś patenty na chrapanie? Mój chłop z wiekiem zaczyna piłować coraz głośniej… Zazwyczaj miał jeden bezpieczny bok na którym mu kazałam spać i była cisza, a teraz lipa, zepsuł się i chrapie w każdej możliwej pozycji 🙈

Mój ma połamana przegrodę nosową w dwóch miejscach i chrapie jak dziki, po alkoholu jeszcze gorzej 🙈 Po 15stu latach razem już się przyzwyczaiłam a jak zaczyna warkotac jak stary traktor to go budzę i każe się uwalić na brzuch albo na drugi bok. Kiedyś uzywalam stoperów 😂

Hej dziewczyny, mnie dziś tak glowa boli że masakra 😐 Nie wiem czy to z odwodnienia czy przez pogodę bo pada u nas od rana i jest tak okropnie brzydko

reklama
Do góry