królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Dziś będą pinki, ale te facelle się sprawdzają, po prostu u mnie jest brak ciążyA masz inne testy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś będą pinki, ale te facelle się sprawdzają, po prostu u mnie jest brak ciążyA masz inne testy?
U mnie nie było żadnych zwiastunów. Wiadomo - czułam się źle, ale odstawiłam leki i wiedziałam, że i na co czekam i że może nadejść w każdej chwili - trochę jak miesiączka. Ostatnią ciąże poroniłam podczas kąpieli w wannie.Hehe. Tak właśnie jest. Imieniny kojarzą się ze starością
Dziewczyny, od czego się zaczyna poronienie? Bardzo słabo się czuję i się zastanawiam czy to jest już to a jeszcze muszę młodego zaprowadzić do ośrodka zdobywania wiedzy W samochód nie wsiądę bo już mnie poty zalewają i nogi drżą
Dziękuję bardzo. A co do twojego wpisu kupiłabym test innej firmy i sprawdziła wynikMierzę termometrem owulacyjnym a aplikacja to flo.
Nie może. Po jakimś czasie przyrasta dużo wolniej, ale nigdy nie jest tak że spada i się podnosi. Jak spada to już po wszystkim.Dziewczyny, ja się nie znam, jedna strata za mną a bety też nie sprawdzałam przyrostów bety, raz tylko zbadałam żeby potwierdzić ciążę. Czy zawsze jak już spadnie beta to oznacza koniec? Czy może spaść a potem i tak ruszyć i być ok?
Ale wiedziałaś że to nastąpi i akurat przytrafiło się w wannie, czy to było nagle i niespodziewanie?U mnie nie było żadnych zwiastunów. Wiadomo - czułam się źle, ale odstawiłam leki i wiedziałam, że i na co czekam i że może nadejść w każdej chwili - trochę jak miesiączka. Ostatnią ciąże poroniłam podczas kąpieli w wannie.
Fizycznie nie bolało.
Trzymaj się
Do 16 jest jeszcze trochę czasu. Spróbuj się przeleczyć, zrobić później badania moczu na potwierdzenie, że już po infekcji, ale tak czy siak myślę, że najlepiej skonsultować to już teraz z ginekologiem, bo do drożności nie można mieć żadnej infekcji. Pomyśl o tym w ten sposób, że możesz mieć zapalenie cewki moczowej i bakterie gromadzą się przy ujściu. Nie zdołasz wyleczyć infekcji na własną rękę, objawów możesz już nie odczuwać, a jednak bakterie nadal tam będą. Lekarz w trakcie drożności podotyka, przeniesie bakterie na cewnik i wprowadzi go do dróg rodnych - masz wtedy dużo większy problem. Nawet lekarz rodzinny powinien Ci wypisać receptę. Ja ze swojej strony polecam Monural - po jednej dawce wszystko cofnęło się jak ręką odjął + do tego zakwaszanie moczu witaminą C i żuravitem forte.
Beta fizjologicznie spada po 10 tygodniu ciąży. W 16 tygodniu jej poziom się zatrzymuje i jest mniej więcej taki do końca ciąży. U mnie zaczęła spadać w 7Dziewczyny, ja się nie znam, jedna strata za mną a bety też nie sprawdzałam przyrostów bety, raz tylko zbadałam żeby potwierdzić ciążę. Czy zawsze jak już spadnie beta to oznacza koniec? Czy może spaść a potem i tak ruszyć i być ok?
Przykro mi bardzoBeta fizjologicznie spada po 10 tygodniu ciąży. W 16 tygodniu jej poziom się zatrzymuje i jest mniej więcej taki do końca ciąży. U mnie zaczęła spadać w 7