Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Edit przepraszam to miało być do ŻołnyPrzepraszam, może i wyjdę na wredna jędze ale tak jak dziewczyny napisały konsultacja psychologiczna i to natychmiast. Ja doskonale Cię rozumiem, też przez to przechodziłam ale cały czas myślałam o dziecku, które już mam. Zastanów się nad tym czy aby tekst "mój świat się sie skończył" nie krzywdzi Twoich już narodzonych dzieci. Czy naprawdę chcesz aby przeżywały one taki smutek jaki ty przeżywasz teraz? Weź się w garść bo masz dla kogo. I tak.... Strata dziecka to zawsze strata. Bez względu na to ,które to dziecko. Ale po każdej stracie gdzieś w głowie miałam myśl, że "nie wyobrazam sobie przez co muszą przechodzić kobiety, które straciły swoje maleństwo i nie mogą tak jak ją pocieszyć się w ramionach tego, które żyje i jest koło mnie". Życzę dużo siły i wiem ,że dla Ciebie kiedyś też zaświeci słońce. Ale proponuje również odetchnąć od forum.
Czyli jak ma być ciąż to nawet stare testy wiedzą
Ja"Można teraz bezpiecznie wyłączyć komputer" Pamieta to ktoś?
O jak będzie chwila to poszukam sobie saperaWiadomo! i grafika pulpitu z błękitnym niebem i zieloną polaną, i saper, i blue screen na zawołanie
Pizga. Na szczęście jest na plusie i deszcz normalny pada.Czy u Was dzisiaj też tak pizga złem i na dodatek pada marznący deszcz przez co jest ślisko?
Ja tam zawsze patrzę jak wbijają igłę. Czasem pytam czemu po zdezynfekowany skóry jeździ po niej paluchem.O matko współczuję bardzo Mi zawsze wbijały całkiem spoko, raz jedna babka tak cudnie wbiła że nawet nie poczułam jak igła w skórę wchodzi! Najcudowniejsze pobranie ale zanim się wbiła kazała mi rozluźnić barki, ułożyć jakoś inaczej łokieć, ogólnie dala tyle wskazowek że serio byłam zdziwiona, że już się wbiła. Niestety drugi raz na nią nie trafiłam
Hmm.. powiem Ci tak.. Widocznie Nick zobowiązuje.Albo kolejne 10 szt i będę tak co m-c miała darmowe testy