reklama
Motylkowa!
Fanka BB :)
29,3ng/ml (norma 13-150). Czyli nie dramat ale raczej dolna część normy…Ile masz ferrytyny?
Mademoiselle_Nika
Moderator
Właśnie u mnie też zaczęło. No to mam pospanePizga coraz bardziej.
Trzeba spać, puki okazja. Wczoraj dopiero koło 5 padłam na twarz.
Boję się wiatru…
Oj widzę, że w tym miesiącu na bogato Gratulację za kolejnych zaciążonych
Ja w tym miesiącu a nic nie liczę, niby robiłam testy, le jakoś mało regularnie widać, bo przegapiłam peak. To i tak bez znaczenia, bo w płodnych dniach kochaliśmy się tylko raz, więc nie wróżę sukcesu. Chyba potrzebna mi była przerwa od tego na jeden cykl. Albo złapało mnie zniechęcenie.
Ja w tym miesiącu a nic nie liczę, niby robiłam testy, le jakoś mało regularnie widać, bo przegapiłam peak. To i tak bez znaczenia, bo w płodnych dniach kochaliśmy się tylko raz, więc nie wróżę sukcesu. Chyba potrzebna mi była przerwa od tego na jeden cykl. Albo złapało mnie zniechęcenie.
Jak każdy w inną stronę to powinny Cię na napiętych smyczach stabilizowaćMi finalnie też udało się jej uniknąć, ale było już bardzo blisko - wyobraź sobie spacer z trzema psami przypiętymi do jednego pasa (mojego), gdy każdy ma inny plan na wędrówkę, a na chodniku szklanka
Ja dzisiaj cierpliwości nie mam za grosz, ale to wynik nieprzespanej nocy i @
Mademoiselle_Nika
Moderator
Trochę Cię zmartwię29,3ng/ml (norma 13-150). Czyli nie dramat ale raczej dolna część normy…
wynik byłby dobry gdybyś ważyła około 30 kilogramów. Podejrzewam, że ważysz więcej.
Zeby było prawidłowo to wynik ferrytyny = nasza waga.
Np. Dla wagi 53 kg prawidłowa ferrytyna około 50ng
Jutro do sklepu po wątróbkę, szpinak, buraki, jaja smoothie z buraka, szpinaku i jabłka Twoim przyjacielem.
Kitsune
Moderator
Trzymam kciuki, żeby wszystko się u Ciebie poukładało. Nie poddawaj się@Kitsune usuń mnie proszę z wątku.
Lepiej, dziękuję że pytasz Na szczęście nie ma komplikacji, może chodzić, mówić, jedynie co to opadł jej kącik ust i powieka. Na szczęście tylko na tym się skończyło. W poniedziałek wychodzi ze szpitalaKitsune jak tam babcia się czuje
Mademoiselle_Nika
Moderator
Zależy jakie. Ładne, twarde i białe tylko opłukuję. Jak poleżą w lodówce, bo kupiłam bez pomysłu to obieram takie żelazne.10 stron niedoboru..
Szukam bratniej duszy. Kto obiera pieczarki? Wszyscy na mnie dziwnie patrzą, ale ja nie umiem ich nie obrać.
Pieczarka to grzyb. Grzyby się skrobie a nie obiera
Kitsune
Moderator
Ja też obieram. A to nie jest normalne?10 stron niedoboru..
Szukam bratniej duszy. Kto obiera pieczarki? Wszyscy na mnie dziwnie patrzą, ale ja nie umiem ich nie obrać.
Aaaale bym zjadła tosta z serem, szynką, pomidorem i pieczarkami...
reklama
Motylkowa!
Fanka BB :)
Ja nie obieram. Ale bardzo dokładnie myje10 stron niedoboru..