reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Oj widzę, że w tym miesiącu na bogato :) Gratulację za kolejnych zaciążonych :)

Ja w tym miesiącu a nic nie liczę, niby robiłam testy, le jakoś mało regularnie widać, bo przegapiłam peak. To i tak bez znaczenia, bo w płodnych dniach kochaliśmy się tylko raz, więc nie wróżę sukcesu. Chyba potrzebna mi była przerwa od tego na jeden cykl. Albo złapało mnie zniechęcenie.
Mi finalnie też udało się jej uniknąć, ale było już bardzo blisko - wyobraź sobie spacer z trzema psami przypiętymi do jednego pasa (mojego), gdy każdy ma inny plan na wędrówkę, a na chodniku szklanka 😅
Ja dzisiaj cierpliwości nie mam za grosz, ale to wynik nieprzespanej nocy i @ 🤷‍♀️
Jak każdy w inną stronę to powinny Cię na napiętych smyczach stabilizować 😂

29,3ng/ml (norma 13-150). Czyli nie dramat ale raczej dolna część normy…
Trochę Cię zmartwię :D
wynik byłby dobry gdybyś ważyła około 30 kilogramów. Podejrzewam, że ważysz więcej.
Zeby było prawidłowo to wynik ferrytyny = nasza waga.
Np. Dla wagi 53 kg prawidłowa ferrytyna około 50ng

Jutro do sklepu po wątróbkę, szpinak, buraki, jaja ;) smoothie z buraka, szpinaku i jabłka Twoim przyjacielem.

@Kitsune usuń mnie proszę z wątku.
Trzymam kciuki, żeby wszystko się u Ciebie poukładało. Nie poddawaj się ✊

Kitsune jak tam babcia się czuje❓🙏🏻
Lepiej, dziękuję że pytasz ☺️ Na szczęście nie ma komplikacji, może chodzić, mówić, jedynie co to opadł jej kącik ust i powieka. Na szczęście tylko na tym się skończyło. W poniedziałek wychodzi ze szpitala ☺️

10 stron niedoboru..

Szukam bratniej duszy. Kto obiera pieczarki? Wszyscy na mnie dziwnie patrzą, ale ja nie umiem ich nie obrać.
Zależy jakie. Ładne, twarde i białe tylko opłukuję. Jak poleżą w lodówce, bo kupiłam bez pomysłu to obieram takie żelazne.
Pieczarka to grzyb. Grzyby się skrobie a nie obiera :D

reklama
Do góry