babielato_
Fanka BB :)
Ale ja po owulacji dwa dni. Już podziałane owulak dziś słabyTrzeba działać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale ja po owulacji dwa dni. Już podziałane owulak dziś słabyTrzeba działać
o, i to mi się podoba!Ogólnie to i tak jestem zadowolona, że wreszcie coś się dzieje.
Ja to pewnie znów poczekam do 17. Moja diagnostyka....@adiika czyli nie ma co patrzeć na termin ważności testów, super, trzymam kciuki za przyrost idziesz w sobotę?
@Veraverrto gratulacje
to jeszcze czekamy na przyrost @AnnMar88 i dostajecie w trójkę kopa na mamusie
Dziękuję. Brzmi trochę przerażająco. U mnie nic takiego się nie zdarzało.Jakbyś miała byś to czuła ja np po tabletkach miałam problemy z nogami łydkami szczególnie byłam parę razy na doplerze wszystko okey ale nogi sine i problemy z orzepływem oraz okropny ból jak chodziłam dostałam leki rozrzedzające krew jak przy zakrzepicy było i niebo lepiej potem fiolet dalej wszystko oejy i teraz skończyłam w sumie kurację lekami i problem minął. Prawdopodobnie komplikacje po antykoncepcji jedno składnikówej
Brałam 18 lat antykoncepcje, był czas że paliłam. Żadnych incydentów nie byłoCiężko powiedzieć, bo widzisz ja pierwsza ciąża donosiłam tylko teraz dwie były biochemiczne. Jest dużo różnych przypadkowo np dziś natrafiłam na nagranie gdzie dziewczyna opowiadała o zatorze płucnym. Jak zrobili jej badania okazało się,
że ma mutacje i antykoncepcja była powodem zatoru.
Tak ból jakby od środka coś rozrywało nogę po przejściu paru metrów. Ból niesamowity musiałam tak parę miesięcy żyć bez leków. Pojechałam do Polski i odrazu dostałam. Inne życie po terapii. Ale lekarz też e szoku że mam objawy a żyły są zdrowe. Miałam tzw powierzchniowe zapalenie żyłDziękuję. Brzmi trochę przerażająco. U mnie nic takiego się nie zdarzało.
To ja się z Tobą nie zgodzę - tabsy brałam przez 8 lat, nigdy nic mi nie było, przepływy zawsze idealne, wyniki badań krwi wzorowe - nigdy nie mogłabym powiedzieć, że czułam że mam jakąkolwiek nadkrzepliwość, a mutacje w kierunku trombofilii mam obecne.Jakbyś miała byś to czuła ja np po tabletkach miałam problemy z nogami łydkami szczególnie byłam parę razy na doplerze wszystko okey ale nogi sine i problemy z orzepływem oraz okropny ból jak chodziłam dostałam leki rozrzedzające krew jak przy zakrzepicy było i niebo lepiej potem fiolet dalej wszystko oejy i teraz skończyłam w sumie kurację lekami i problem minął. Prawdopodobnie komplikacje po antykoncepcji jedno składnikówej
dokładnie.To ja się z Tobą nie zgodzę - tabsy brałam przez 8 lat, nigdy nic mi nie było, przepływy zawsze idealne, wyniki badań krwi wzorowe - nigdy nie mogłabym powiedzieć, że czułam że mam jakąkolwiek nadkrzepliwość, a mutacje w kierunku trombofilii mam obecne.
Tym bardziej w ciąży nasilają się problemy z krążeniem. Ja mam powiedziane że będę musiała brać Cyclo3forte w ciąży ale tylko to bo innych leków nie można i że pewnie będą problemy z nogamiTak ból jakby od środka coś rozrywało nogę po przejściu paru metrów. Ból niesamowity musiałam tak parę miesięcy żyć bez leków. Pojechałam do Polski i odrazu dostałam. Inne życie po terapii. Ale lekarz też e szoku że mam objawy a żyły są zdrowe. Miałam tzw powierzchniowe zapalenie żył
Ja nie mówię że każdy ma tak. Ale że są różne przypadki. Opisałam swój który też odebiega od normyTo ja się z Tobą nie zgodzę - tabsy brałam przez 8 lat, nigdy nic mi nie było, przepływy zawsze idealne, wyniki badań krwi wzorowe - nigdy nie mogłabym powiedzieć, że czułam że mam jakąkolwiek nadkrzepliwość, a mutacje w kierunku trombofilii mam obecne.