babielato_
Fanka BB :)
Ale mnie jajniki dziś rwą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
za przypisywaniem mu sukcesu i traktowania jako cudownego środka też nie jestem, @Motylkowa! ostatnio bardzo ładnie się wypowiedziała na ten temat, ale też nie ma co całkiem gasić zabawy i smieszkow z dzieciorobnego magnezuMyśle ze magnez nikomu nie zaszkodzi pewnie cudowny jak woda z lichenia tez nie jest ale może zaszczepić pozytywne myślenie. Nastawienie tez ma znaczenie wiec czemu sobie nie pomóc
nie wiem jaką dać reakcje! super, że skierowanie, kijowo, że po niedroznej stronie.Już po usg. Początkowo było podejrzenie, że owu była z prawego jajnika, bo było widać jakąś tam szczelinę, która mogłaby świadczyć o świeżutkiej owulacji, ale ostatecznie odnalazło się ciałko żółte w lewym jajniku. Także ten cykl po niedrożnej stronie. W środę mam zbadać proga. Skierowanie na histerolaparoskopię już w moich rękach.
No weź! A to nie Ty mówiłaś mi o przechwytywaniu jajeczek?!nie wiem jaką dać reakcje! super, że skierowanie, kijowo, że po niedroznej stronie.
Jakbyś miała byś to czuła ja np po tabletkach miałam problemy z nogami łydkami szczególnie byłam parę razy na doplerze wszystko okey ale nogi sine i problemy z orzepływem oraz okropny ból jak chodziłam dostałam leki rozrzedzające krew jak przy zakrzepicy było i niebo lepiej potem fiolet dalej wszystko oejy i teraz skończyłam w sumie kurację lekami i problem minął. Prawdopodobnie komplikacje po antykoncepcji jedno składnikówejDziewczyny poczytałam trochę o zakrzepicy. A rozumiem że trombofilia jest zakrzepicą. Wyniki badań tuż przed poronieniem mam prawidłowe. Przy trombofilii by były zaniżone INR i PT. U mnie były w normie. 18 lat z przerwami na ciążę brałam tabletki antykoncepcyjne, które też przyczyniają się do zakrzepicy i nic nie było więc szczerze wątpię by to mogła być przyczyna w moim przypadku
mówiłam i podtrzymuję moje stanowisko! Ale pewnie jakby był po drożnej stronie, to byś była bardziej zadowolonaNo weź! A to nie Ty mówiłaś mi o przechwytywaniu jajeczek?!
Trzeba działaćAle mnie jajniki dziś rwą
Ciężko powiedzieć, bo widzisz ja pierwsza ciąża donosiłam tylko teraz dwie były biochemiczne. Jest dużo różnych przypadkowo np dziś natrafiłam na nagranie gdzie dziewczyna opowiadała o zatorze płucnym. Jak zrobili jej badania okazało się,To ja chyba tego raczej nie mam. Miałam nogę w gipsie w lipcu i nie dostałam zastrzyków przeciwzakrzepowych i nic mi nie było
Ogólnie to i tak jestem zadowolona, że wreszcie coś się dzieje.mówiłam i podtrzymuję moje stanowisko! Ale pewnie jakby był po drożnej stronie, to byś była bardziej zadowolona