reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Nie jesteśmy też od siądzenia innych oraz mamy wolną wolę, dlatego takie argumenty nie trafiają do mnie.
zgadza się. Niestety robią katolikom krecią robotę tym. Katoliccy fanatycy i katolicy to są dwie zupełnie inne grupy ludzi, ale działania fanatyków odbijają się też na katolikach.

reklama
Zasłanianie się katolikami jest straszne. Przecież katolickim parom nikt nie będzie wciskał na siłę 30-50 tysięcy złotych na invitro. Nikt na siłę nie będzie ich zaciągał na transfer.
Znowu to samo - prawo do wyboru.
Dokładnie! Skorzystają z tego osoby, które tego potrzebują i chcą. Jak komuś z jakiegoś powodu to nie pasuje to niech nie korzysta, lepiej dla nas, ale niech nie pozbawiają innych wyboru... wolny kraj, a oni za nas chcą decydować 😒 wyłączyłam, bo zadzwonił do mnie szef ale może i dobrze bo się tylko denerwowałam słuchając.

Zasłanianie się katolikami jest straszne. Przecież katolickim parom nikt nie będzie wciskał na siłę 30-50 tysięcy złotych na invitro. Nikt na siłę nie będzie ich zaciągał na transfer.
Znowu to samo - prawo do wyboru.
Ja jestem na przykład osobą niewierzącą i mnie bardzo boli zasłanianie się religią ;) Tak jak piszesz, każdy powinien mieć prawo do wyboru czy chce skorzystać z tej pomocy czy nie.

zgadza się. Niestety robią katolikom krecią robotę tym. Katoliccy fanatycy i katolicy to są dwie zupełnie inne grupy ludzi, ale działania fanatyków odbijają się też na katolikach.
100% racji w tym co piszesz. Jesteśmy w pełni katolikami, akceptujemy moja małą kuzynkę z invitro. Moja teściowa też była anty, ale jak się dowiedział, że można za to dostać odpuszczenie grzechów to już jej nie przeszkadza. Z resztą dziecko dla niej nigdy nie było winne, ale napędzana wiadomościami z TVP do osób decydujących się na ten krok już coś miała. Aktualnie wspiera mnie i na co bym się jej zdecydowała to u tak mam jej poparcie.

reklama
Dziewczyny, powtorzylam dzisiaj bete bo chcialam zobaczyc czy spada. Wynik to 20,20. Ja nie wiem co to za czary.

Nie wiem jak to działa, ale jest możliwe żeby po Ovi był ten delikatny spadek a zaraz po nim nastąpiło zagnieżdżenie i mamy cionsz?
Dokładnie o tym samym pomyślałam co napisał Kitsune :)
Listopad to miesiąc nie oczekiwanych zwrotów akcji! 🫶🫶🫶
To co, w piątek kolejna beta i prog? 🥰

Do góry