reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Właśnie to tylko chyba stres i psychika. Po pierwszym poronieniu mi została obawa że się to powtórzy.
Z objawów nic (ani ciążowego ani niepokokącego).
Czekam do jutra, wytrzymam bez biadolenia już.
Jeśli masz obawy to o nich mów. Nie ma nic gorszego niż tłumienie w sobie. A czasem jest tak że jak ubierzesz obawy w słowa to sama widzisz, że nie ma się czego bać. Wszystko musi być dobrze 🙂

omg, jak wiodłam sobie życie bezdzietnej lambadziary to nie moglam zrozumieć jak możecie „nie mieć czasu nadrobić forum”🤣 teraz nie rozumiem jakim cudem matki (a więcej niż jednego dziecka powyżej 1 roku życia) są w ogóle w stanie być na bieżąco i jeszcze aktywnie się udzielać 😅 szacun😜

Miłego dnia🌈🌈🌈 mimo paskudnej pogody za oknem🫣
Moje największe marzenie, to żeby siostrze udało się zajść w ciążę 🙈 bo dziecko bardzo dużo kobiecie weryfikuje 🙈

Właśnie to tylko chyba stres i psychika. Po pierwszym poronieniu mi została obawa że się to powtórzy.
Z objawów nic (ani ciążowego ani niepokokącego).
Czekam do jutra, wytrzymam bez biadolenia już.
A po co my tu jesteśmy ? Ja po poronieniu trzęsłam dupą 5 minut po wyjściu od ginekologa 🙈 dopiero po 16 tygodniu nauczyłam się wyczuwać rybkę palcami (centralnie jak złota rybka w akwarium) i powoli zaczynałam łapać oddech. Jak już było czuć normalnie to całkiem odżyłam 🙂 i żeby było śmiesznie najlepiej wspominam 3 trymestr jak ziomek napitalał po żebrach, bo wiedziałam, że żyje 🤷. Nie wiem ile siwych włosów mi przybyło w tamtym czasie (połowa wypadła 😂) ale tylko ja wiem ile to było łez i strachu.... Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze z maluszkiem. Jakbyś potrzebowała pogadać to pisz śmiało do mnie na priv 🙂 nawet później 🙂 przeszłam taką ciążę i wiem, że się da mimo lęku 😘

Jeżeli partner ma obniżone parametry nasienia to co ile boboseksy w płodne? Co 2 dni czy jakoś celować w owu? Jak długo leżycie po i dajecie pływakom działać? Przyjmę każde techniczne rady 😁

Jeżeli partner ma obniżone parametry nasienia to co ile boboseksy w płodne? Co 2 dni czy jakoś celować w owu? Jak długo leżycie po i dajecie pływakom działać? Przyjmę każde techniczne rady 😁
Ja w sumie przyjęłam zasadę co 2 dni. Leżałam tak około 10 minut. Ale nie wiem czy to są rpzydatne rady bo w ciażę nie zaszłam.

U mnie niestety IUI nie będzie w tym cyklu. Endo ładne grube 12mm, za to pęcherzyki zatrzymały się w rozwoju i są wielkości max 1,4cm, czyli o 1 mm więcej niż 4 dni temu. W następnym cyklu powtórka ze stymulacją w tej samej dawce i zobaczymy czy zareaguje dobrze i uda się podejść do IUI. :) jeśli nie to będę mieć zmieniony lek albo podniesioną dawkę.

reklama
Do góry