reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Mam schize że w ogóle nie ciemnieje kreska. Bete dopiero we wtorek zrobię i przyrost w czw.
Ale to pewnie moja głowa i przekonanie że się nie uda, bo dlaczego by miało.
Weź głęboki oddech. Ciemnienie kreski nie jest wyznacznikiem rozwoju ciąży. To tylko papier. Raz kreska testowa będzie mieć mniej barwnika i da jaśniejszą kreskę, raz barwnika będzie więcej i kreska będzie ciemniejsza. Głowa do góry i proszę o pozytywne myślenie 🙂

Mam schize że w ogóle nie ciemnieje kreska. Bete dopiero we wtorek zrobię i przyrost w czw.
Ale to pewnie moja głowa i przekonanie że się nie uda, bo dlaczego by miało.
Mi wczoraj wyszedł całkiem biały bobo test(nie polecam, niby czułość 10), a inny dodatni. Szczerze ci powiem, że nie wiem czy ciemnieje. Ale elektroniczny pokazał że ciąża wiec czekam na usg…

Ja wiem, czy lepiej 🤷 tenisówki spoko ale jakieś eleganckie buty do sukienki 🤔 stopa 41/42 wygląda jak kajak 😂 a już na 100% nie ma nic wspólnego z sexy 🙈 wiem co mówię, mam 180cm 🙈 dlatego na wejście szpile i tenisówki jak już ludzie nie ogarniają 😂😂😂
Ja tam taką "małą" stopę. Dawniej zakup obuwie wyglądał tak, po wejściu do sklepu pytałam co mają w taki rozmiarze..

Ale jaja... Patrzę, że na koncie nadal nie ma tego wyniku proga z alabu... Stwierdziłam, że wejdę w badanie z tej karteczki którą dostałam i niespodzianka... Wynik tam był, być może że już od piątku... A na koncie nadal mam "oczekiwanie" 🙈🙈🙈

Do sedna. Wynik proga to 18,43 ng/ml. To chyba trochę za mało?

Edit: Jednak chyba wynik wskoczył przed chwilą, bo na koncie też się teraz pojawił ;)

Ale jaja... Patrzę, że na koncie nadal nie ma tego wyniku proga z alabu... Stwierdziłam, że wejdę w badanie z tej karteczki którą dostałam i niespodzianka... Wynik tam był, być może że już od piątku... A na koncie nadal mam "oczekiwanie" 🙈🙈🙈

Edit: Jednak chyba wynik wskoczył przed chwilą, bo na koncie też się teraz pojawił ;)
Moim zdaniem super wynik progesteronu.

Jak na to, ze potencjalny Antoś startował z progiem 11 a już 15 tygodni jest w brzuchu a Olgus max jaki miał to niecałe 20 a właśnie pełza po całym pokoju to całkiem dobry i proszę się od niego odwalić ;)

reklama
U mnie dziś taka sytuacja. Drugi skok temperatury wskazujący na owulację, niestety mowiłam, że owulaki miałam tylko 3 i skonczyłam na wartości 0,4 chyba ( raczej nie domówie już bo już są skoki ) robiłam 1 dziennie...a ostatni niestety z bardzo rozwodnionego moczu. Po tym dzisiejszym skoku na 36,70 mowię a zrobię ciążowy, bo mi wychodzi w owulację pozytywny a że mam 10 szt nordtest, bo były najtańsze, to zrobiłam. Szkoda, że o czasie mi taki nie wychodzi😄😁😆🤭 Także potwierdzam, że test to tylko kawałek papieru i nie ma co się nim za bardzo sugerować, najlepiej badać betę i progesteron chociaz ze dwa razy.
Z czego się cieszę to to, że cały weekend był seks i nawet nie musiałam o to zagadywać męża, bo inicjatywa wyszła od niego😄 Więc w tym cyklu wszystko mi się pięknie samo ułożyło, no chyba, że zaliczę jakiś spadek i ta owulacja się przesunie.

Załączniki

• Screenshot_20231120_065121_Flo.jpg
    Screenshot_20231120_065121_Flo.jpg
    103,2 KB · Wyświetleń: 103
  • 20231120_063420.jpg
    20231120_063420.jpg
    713,3 KB · Wyświetleń: 104
Do góry