Na dzień dzisiejszy używam może z 6 zapachów ale tak popatrzyłam na tą fotkę i zatęskniłam za Armani Mania
Wszystko mam i leży
Maseczki, które w Pl nakupuję to już przeterminowane
Kiedyś kochałam jeansy ale od kiedy zaszłam w 1wszą ciążę to jeansy tylko ładnie w szafie wyglądają
Chodzę albo w leginsach latem albo w dresach różnych, innych materiałowych spodniach a po domu to do dziś w ciążowych z h&m
Ja często kupuję takie buraki gotowe
Tak-mi w Pl normalnie ginekolog dawał receptę na heparynę
Moja mama jak przyjechała po nią karetka, to jeszcze sama do niej weszła, wszystko było jeszcze ok. Gorzej się zrobiło w kolejnych dniach-myśleliśmy już, że z tego nie wyjdzie. A ojca nie poznałam jak go przyjechałam odwiedzić do szpitala. Pytałam się" tato to na pewno ty?" On mi tylko głową kiwał, że tak ale ja cały czas byłam niepewna i jak zobaczyłam tatuaż to wiedziałam, że to moj tata.Widzialam go kilka miesięcy wcześniej i po wylewie go nie poznałam
Cud, że moi rodzice jakoś funkcjonują - Bogu dziękować tylko.
Współczuję, normalnie brak litości mają ci lekarze...
Trzeba odstawić
Boże jak czytam takie historie, to aż ciężko uwierzyć, że to się dzieje w cywilizowanym kraju
Strasznie Ci współczuję tego przeżycia...
Ja nie mogę
Serio brakuje słów
Ja jeśli nie poronię do tego czasu to wizyta dopiero 20grudnia-takze trochę tego czekania jest i jedynie co mogę na uspokojenie robić to testy i piję melisę
Ufff nie lada wyzwanie Was nadrobić
Cud, że jeszcze od dzieci się nie zaraziłam-już 2tyg.chore.
Chyba porelaksuję się jeszcze rozwiązując sudoku
Staremu miałam nie mówić
Chciałam mu powiedzieć dopiero jeśli po tygodniu testy by nadal ciemniały ale oczywiście nie wytrzymalam a ten uszczęśliwiony, że w końcu nie będzie musiał łykać supli na każdej przerwie w pracy