Kurczak w sosie z pomidorów, suszonych pomidorów i serka macarpone, chilli con carne, Warzywa na patelnię + sos czosnkowy.Ale dobrze! Zamknijmy ten mega smutny temat. Bo w końcu tu czekamy na grubaśne krechy, a potem już tylko 9 nudnych miesięcy
Tak na marginesie. Jakiś pomysł na fajny, ale szybki obiad? Dawno nie gotowałam, chciałabym jutro coś zrobić nowego ale też nie wydać fortuny i nie stać pół dnia przy garach
A poza tym polecajka na przyszłość. Ja mam zawekowany rosół i jak nie mam pomysłu, to otwieram i robię zupę z czymkolwiek (np. pomidorowa, brokułowa, dyniowa, krem z warzyw).
No tak, ale ten student potem też będzie miał poronienia, a nie tylko porody... Co do zgody pacjentki i ich zachowania to zupełnie odrębne tematy.Jezu dziewczyny co wy opowiadacie za historie śmianie się podczas łyżeczkowania? ;( straszne… poza tym w szpitalu klinicznym niby wyrażasz zgodę na obecność studentow, ale może warto byłoby zapytać pacjentkę w takiej sytuacji czy mogą być są chyba mniej traumatyczne historie na gin-pół, które można im pokazać… chociażby poród sn czy cc..