reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Matko… oglądam te badania i jak widzę te ceny, to mi mózg rozwala… 🤯 zazdroszczę tym, co mogą sobie począć dziecko za darmo 😛

Ja już zgubiłam się w obliczeniach ile już wydaliśmy na te wszystkie badania wszystko prywatnie a to dopiero początek drogi.... niektórzy mówi mi żebym nie wymyślała tej całej niepłodności . To nie jest takie proste 🥺

No nieee, zamowienie z onlybio spakowane, gotowe do wysyłki, ale jeszcze nie przekazane kurierowi 😭 mialam nadzieje, ze będzie jutro ☹️
Mi mąż zrobił włosowe zakupy w Rossmannie bo dzisiaj ostatni dzień promocji... 🫢🫢 Więc mam szampon, odżywkę, peeling, dwie wcierki i serum na końcówki z Neboa. Jeszcze dostał kupon na -20% 😁😁 Od dziś zaczynam!

reklama
Jeszcze jedno pytanie do Pań Sów Mądrych Głów 🦉:
Ja mam grupę krwi 0rh-, mąż ma Arh-, wczoraj przed wyjściem dostałam zastrzyk z immunoglobuliny. Doczytałam, że to jest przy konflikcie serologicznym. To niemożliwe, żeby z dwóch minusów zrobił się plus u dziecka.
To po prostu profilaktycznie dostałam? Ktoś coś wie w tym temacie? 🙈

Do góry