wrobelmm
Fanka BB :)
I mnie! Jestem pewna, że jakieś święto się tam dla nas znajdzieJa nie mam w sierpniu żadnej rocznicy, ani urodzin, ani nic, ale zabierzcie mnie też!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I mnie! Jestem pewna, że jakieś święto się tam dla nas znajdzieJa nie mam w sierpniu żadnej rocznicy, ani urodzin, ani nic, ale zabierzcie mnie też!!!!
Czy to oznacza, że powrócą dzienne statystyki?Ej, powiem Wam, że jestem z Was dumna Napierdalamy strony jak za starych dobrych czasów
My robiliśmy hla-c razem z kir w testdna i akurat te wyniki były w ciągu 7dni.Kariotypy robiliśmy w szpitalu powiatowym. Cena była niska, bo około 350zł, a czas oczekiwania jakieś 10 dni (chyba w praniu wyszło 11).
HLA-C nie robiliśmy, ale myślę o tym intensywnie.
Mi się nie wybarwił żaden, nawet cienia nie było. Myśle, że zawsze się znajdzie jakaś negatywna opinia na temat każdego testuTe ciążowe mają słabe opinie, ponoć wybarwiają się nawet bez ciąży
Chyba nie podołamCzy to oznacza, że powrócą dzienne statystyki?
Czekaj no, zaraz @sylwica1410 weźmie się za @Avy i do końca wieczoru będziemy miały zaległe statystyki z wczorajCzy to oznacza, że powrócą dzienne statystyki?
oj tak, też im zazdroszczęMatko… oglądam te badania i jak widzę te ceny, to mi mózg rozwala… zazdroszczę tym, co mogą sobie począć dziecko za darmo
.Matko… oglądam te badania i jak widzę te ceny, to mi mózg rozwala… zazdroszczę tym, co mogą sobie począć dziecko za darmo