Motylkowa!
Fanka BB :)
.Nasz tez! Ja mam urodziny w tym samym dniu, co mama, a dzień przed naszymi urodzinami mielismy ślub
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
.Nasz tez! Ja mam urodziny w tym samym dniu, co mama, a dzień przed naszymi urodzinami mielismy ślub
To zależy kiedy. Jeśli chodzi o starania - super. Gorzej jak przychodzi okres - wtedy on by chciał a ja już niebardzo i mamy konflikt interesówNie wiem czy zazdrościć czy współczuć
AMH, ferrytyna, i coś tam jeszcze. Dostałam na prolaktynę , B12 i DHEA i witaminą d.Jakie badania chciał Ci zlecić?
Mam owulaki, ale nie z allegro tylko z amazona.Witam. Przepraszam, że się tak wtrącę. Podczytuję was od październikowych kreseczek. Macie może jakieś sprawdzone testy owulacyjne i ciążowe które zamawiacie przez allegro? Bardzo prosiłabym o link jeśli to możliwe
Te ciążowe mają słabe opinie, ponoć wybarwiają się nawet bez ciążyMam owulaki, ale nie z allegro tylko z amazona.
Tutaj jest pakiet owulaki plus ciążowe, ale są też inne opcje
Dobra ta położna, taka z nie za dużą wiedząUSG robiłam w poprzednim cyklu. Gin powiedział w ogóle, że wszystko ok, ale ogólnie mało powiedział. Wyciągnęłam dokumentację medyczną z wizyty, a tam było właśnie cienkie endo i bez pecherzyka. To mi dało do myślenia i zaczęłam zgłebiać bardziej. Poszłam do hematologa, ale wszystkie badania w normie. W tym cyklu dopiero progesteron zrobiłam, na początku następnego cyklu zrobię resztę hormonów. To położna mi powiedziała, że z takim cienkim endo to ja raczej nie mam owulki, bo "to nie jest endometrium do owulacji"
Pamiętam, że chyba już ktoś kiedyś pytał, ale nie mogę znaleźć: Co polecacie na poprawę endo?
ale amh, ferrytyne zrobisz noralnie w diagnostyce czy alabie, niekoniecznie w klinice niepłodności, to normalne badaniaAMH, ferrytyna, i coś tam jeszcze. Dostałam na prolaktynę , B12 i DHEA i witaminą d.
Dobre i to. A ja zastanowię się co dalej.
Tak, o ciążowych tak słyszałam.Te ciążowe mają słabe opinie, ponoć wybarwiają się nawet bez ciąży
Wszystkie badania z krwi zrobi w normalnym labie. Ja nawet kariotypy poza kliniką ogarniałamale amh, ferrytyne zrobisz noralnie w diagnostyce czy alabie, niekoniecznie w klinice niepłodności, to normalne badania