Kitsune
Moderator
No Pani ewidentnie siedziała tam za karę, od początku było to widaćTo chyba ktoś mocno niekompetentny Ci się trafił...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No Pani ewidentnie siedziała tam za karę, od początku było to widaćTo chyba ktoś mocno niekompetentny Ci się trafił...
Złożę reklamację na pewno. Niech oddadzą pieniądze bo nie będę ponad 100 złotych płacić za badanie, które mi nie jest potrzebne. Jeszcze jej powiedziałam że mi się cena nie zgadza bo w necie jest 75 złotych a nie ponad 100, to stwierdziła że ona nie wie dlaczego, może podwyżkaSorka, że się wetnę ale nie jest to prawda. Normalnie robiłam progesteron wielokrotnie bez skierowania:
Zobacz załącznik 1585910
Jedynie w moim pakiecie, ze skierowaniem mam go po prostu za darmo, ale jak płacę to moja broszka co badam:
Zobacz załącznik 1585913
Rozumiem, że nie chcesz się szarpać - ale dla mnie to jawne wprowadzanie w błąd. Rozmowy są rejestrowane także złożyłabym reklamację - bo czemu masz płacić za czyjeś błędy
Trzymaj się i koniecznie daj znać po wizycie co powiedział lekarzJa już u lekarza czekam. Nie wiem czy nie zwymiotuje. W głowie mi się strasznie kręci. Żałuję że przyszłam sama
I dobrze, że złożysz reklamację. Kurde takie cyrki, że aż mną trzęsie...Złożę reklamację na pewno. Niech oddadzą pieniądze bo nie będę ponad 100 złotych płacić za badanie, które mi nie jest potrzebne. Jeszcze jej powiedziałam że mi się cena nie zgadza bo w necie jest 75 złotych a nie ponad 100, to stwierdziła że ona nie wie dlaczego, może podwyżka
Widać!O k** laski. Zrobiłam facelle i wyszedł cień cienia, w czasie. Ale naczytałam sie o fałszywych cieniach ostatnio wiec zrobiłam first response jak już go kupiłam…
Za zwykłego proga 75 zł to i tak mega drogo Ja ostatnio płaciłam w synevo 35+10 za pobranie, ale jakbym zapłaciła online to jeszcze taniej by byłoZłożę reklamację na pewno. Niech oddadzą pieniądze bo nie będę ponad 100 złotych płacić za badanie, które mi nie jest potrzebne. Jeszcze jej powiedziałam że mi się cena nie zgadza bo w necie jest 75 złotych a nie ponad 100, to stwierdziła że ona nie wie dlaczego, może podwyżka
Moja siostra już chyba 8 lat ale nie jestem w 100% pewna, czy chce mieć dziecko, czy zachowuje się tak bo nie chce dopuszczać nikogo z zewnątrz. Jej prawo. Trzymam kciuki, żeby było tak jak czujeW ogóle wiecie, że moja rodzina jest jakaś ułomna pod względem ciąż. Jednemu bratu się rodzi dziecko w styczniu, też się starali z rok. A tak to jedna bratowa jest po transferze, a druga zaraz ma punkcje. Nikt nie może zajsć jak normalna osoba
Dokładnie tak i dopiero z tego pułapu był skok .W czasie cyklu spadała wam temperatura z 36.40 do 36.05 dziś 36.02 a owulacji nie było jeszcze
No ja z tym kodem w Alabie zapłaciłam 53,20 już z pobraniem. U mnie nie ma nigdzie w pobliżu tego synevo niestety, Alab najbliżej, potem LuxMedWidać!
Za zwykłego proga 75 zł to i tak mega drogo Ja ostatnio płaciłam w synevo 35+10 za pobranie, ale jakbym zapłaciła online to jeszcze taniej by było
W ogóle to takie dziwne, że te ceny się tak różnią i niby w jednym labie, ale już w innym miejscu, a taka różnica. U mnie w ALABie 36zl za proga w normalnej cenie. W ogóle często promocje tam są, ale ja nie mam punktu i siebie w mieście i muszę jeździć do sąsiedniego. Kiedyś wybrałam się z całą rodziną (nawet namówiłam mojego tatę, co jest raczej ciężkie do zrobienia), bo był fajny tani pakiet na podstawowe badania za grosze, ale tego dnia akurat pani pobierająca nie przyszła do pracy i odesłali nas z kwitkiem.No ja z tym kodem w Alabie zapłaciłam 53,20 już z pobraniem. U mnie nie ma nigdzie w pobliżu tego synevo niestety, Alab najbliżej, potem LuxMed