reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Ej dziewczyny juz mam mętlik w głowie 🥺 w 22 dc zrobiłam dwa testy pozytywne kolejnego dnia rano w 23 dc beta 1.20 i dwa testy negatywne później wieczorem zrobiłam kolejny test i znowu pozytywny nie wiem już o co chodzi głupieje

W ogóle to takie dziwne, że te ceny się tak różnią i niby w jednym labie, ale już w innym miejscu, a taka różnica. U mnie w ALABie 36zl za proga w normalnej cenie. W ogóle często promocje tam są, ale ja nie mam punktu i siebie w mieście i muszę jeździć do sąsiedniego. Kiedyś wybrałam się z całą rodziną (nawet namówiłam mojego tatę, co jest raczej ciężkie do zrobienia), bo był fajny tani pakiet na podstawowe badania za grosze, ale tego dnia akurat pani pobierająca nie przyszła do pracy i odesłali nas z kwitkiem. 🙄
Ja robię badania prywatnie zawsze w diagnostyce i tam np jest tak że jak zamówisz przez stronę jest duzo taniej na miejscu się różni. Ale fakt progesteron robiłam nie raz nie jest na receptę.

No ja z tym kodem w Alabie zapłaciłam 53,20 już z pobraniem. U mnie nie ma nigdzie w pobliżu tego synevo niestety, Alab najbliżej, potem LuxMed
Ja z kolei nie kojarzę żadnego Alabu u mnie 🙃 Luxmed robi w diagnostyce i zawsze w samej diagnostyce jest taniej niż jak się kupuje w luxmedzie, nawet jak się ma abonament. 🤦‍♀️

Dokładnie, moja przyjaciółka przez całą ciążę krwawiła a wszystko z bombelkiem było i jest w porządku ❤️ trzymam mocno kciuki✊🏻
U mnie w rodzinie ciocia po 10 latach starań zaszła w ciążę w 5 tygodniu miała plamienie panika z dzieckiem wszystko okey lekarz powiedział że czasem na początku tak się dzieje i jeszcze miała wcześniej jedna sytuacje krótko po tym jak zrobiła test i przed lekarzem poszła krew po nogach już płacz że dziecko nie żyje pojechali do lekarza serduszko biło wszytko okey. Lekarz twierdził że może miała torbiel albo coś

Ej dziewczyny juz mam mętlik w głowie 🥺 w 22 dc zrobiłam dwa testy pozytywne kolejnego dnia rano w 23 dc beta 1.20 i dwa testy negatywne później wieczorem zrobiłam kolejny test i znowu pozytywny nie wiem już o co chodzi głupieje
Mogę wam pokazać te testy do oceny ? Bo może ja je źle odczytuje albo co bo już nie wiem

Złożę reklamację na pewno. Niech oddadzą pieniądze bo nie będę ponad 100 złotych płacić za badanie, które mi nie jest potrzebne. Jeszcze jej powiedziałam że mi się cena nie zgadza bo w necie jest 75 złotych a nie ponad 100, to stwierdziła że ona nie wie dlaczego, może podwyżka 🤷
Oni sobie liczą 75zl za badanie progesteronu? 🤯 W diagnostyce kosztuje 35zl

reklama
Do góry