reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
W ogóle to takie dziwne, że te ceny się tak różnią i niby w jednym labie, ale już w innym miejscu, a taka różnica. U mnie w ALABie 36zl za proga w normalnej cenie. W ogóle często promocje tam są, ale ja nie mam punktu i siebie w mieście i muszę jeździć do sąsiedniego. Kiedyś wybrałam się z całą rodziną (nawet namówiłam mojego tatę, co jest raczej ciężkie do zrobienia), bo był fajny tani pakiet na podstawowe badania za grosze, ale tego dnia akurat pani pobierająca nie przyszła do pracy i odesłali nas z kwitkiem. 🙄
U mnie dzisiaj Pani w Alabie też obrażona na cały świat jak ta z LuxMedu. Beznadziejny dzień wybrałam na badania, wszyscy poobrażani 🤷‍♀️

W ogóle to takie dziwne, że te ceny się tak różnią i niby w jednym labie, ale już w innym miejscu, a taka różnica. U mnie w ALABie 36zl za proga w normalnej cenie. W ogóle często promocje tam są, ale ja nie mam punktu i siebie w mieście i muszę jeździć do sąsiedniego. Kiedyś wybrałam się z całą rodziną (nawet namówiłam mojego tatę, co jest raczej ciężkie do zrobienia), bo był fajny tani pakiet na podstawowe badania za grosze, ale tego dnia akurat pani pobierająca nie przyszła do pracy i odesłali nas z kwitkiem. 🙄
ja też zaliczyłam wkurw na dzień dobry, bo byłam przed punktem Diagnostyki już 6:45 żeby zdążyć pobrać krew przed pracą i dotrzeć na czas i już nie byłam pierwsza w kolejce, tymczasem dziewczyna sobie bez cienia wyrzutu sumienia na twarzy przyjechała otworzyć coś koło 7:15… nie dość, ze się spóźniłam do pracy, to jeszcze nie muszę Wam chyba opisywać jak przyjemne było spędzenie 30 minut na dworku w taką pogodę🙄 okazało się, ze babeczka, która krew pobiera była na czas ale tez pocałowała klamkę

Dzisiaj chyba jakiś ogólnopolski dzień obrażonych Pań w laboratoriach, mąż poszedł do vitalabo i też musiał się mocno kłócić, bo kupiłam mu badania ze swojego konta i wpisałam ze to on jest pacjentem, a na wydruku zamówienia były tylko moje dane, a jego tylko online i Pani obrażona ze musiała to sprawdzać 🤦‍♀️

U mnie w alabie 48zl progesteron + 10 za pobranie. A w diagnostyce 60+ 6 za pobranie. Screenshot_20231117-094814.png

Dzisiaj chyba jakiś ogólnopolski dzień obrażonych Pań w laboratoriach, mąż poszedł do vitalabo i też musiał się mocno kłócić, bo kupiłam mu badania ze swojego konta i wpisałam ze to on jest pacjentem, a na wydruku zamówienia były tylko moje dane, a jego tylko online i Pani obrażona ze musiała to sprawdzać 🤦‍♀️
Przepraszam, ale Ogólnopolski Dzień Obrażonych Pań w Laboratoriach zrobił mi dzień 😂😂😂

ODOPL 🤣🤣🤣

reklama
Kurde, najgorzej jak w pracy trzeba pracować😒🤦🏻‍♀️

Do góry