reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Nie jest. Mam napisane, że to usługa spoza mojego pakietu w ogóle. Nawet mnie nie poinformowała.
Lecę do ALABu.
Ja pierdole brak mi słów na to. W życiu ale to w życiu się nie spotkałam z tym, żeby zwykły próg na skierowanie był 🤦🏼‍♀️Krzywą cukrową, insulonową robią bez a na proga trzeba miec skierowanie No weźcie mnie trzaśnijcie🤦🏼‍♀️
Kciuki kitsune 😘

reklama
Nie wiem, babka na infolinii mi powiedziała że nie mogą tego zamienić bo tamto jest na skierowanie... Czekam na telefon czy uda się odwołać to badanie które mi zaznaczyli i pójdę do alabu koło mnie najwyżej.

Sorka, że się wetnę ale nie jest to prawda. Normalnie robiłam progesteron wielokrotnie bez skierowania:

Przechwytywanie.JPG

Jedynie w moim pakiecie, ze skierowaniem mam go po prostu za darmo, ale jak płacę to moja broszka co badam:

1.JPG

Rozumiem, że nie chcesz się szarpać - ale dla mnie to jawne wprowadzanie w błąd. Rozmowy są rejestrowane także złożyłabym reklamację - bo czemu masz płacić za czyjeś błędy

Do góry