Papatk_a
Fanka BB :)
Eh, też już miałam nadzieję i się cieszyłam, bo przyrosty były już na poziomie 200% Dziękuję
Na niektóre rzeczy niestety nie mamy wpływu, dużo siły
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eh, też już miałam nadzieję i się cieszyłam, bo przyrosty były już na poziomie 200% Dziękuję
Tak, pierwszy biochem w sierpniu, potem udało mi się od razu zajść i jest ta ciąża.Bardzo mi przykro. Dobrze kojarzę, że to Twoja druga ciąża w ostatnich miesiącach? Wchodzicie w diagnostykę, żeby znaleźć powód niepowodzeń?
A jakie masz w tym zestawie badania? Na własną rękę wybrałaś badanie czy zalecił Ci jakiś lekarz?Tak, pierwszy biochem w sierpniu, potem udało mi się od razu zajść i jest ta ciąża.
Tak, po poronieniu zamawiam do domu zestaw do badania na trombofilię, a jak tu nic nie wyjdzie, to idziemy w genetykę
Konkretnie chciałabym zrobić stąd: Link do: TROMBOFILIA wrodzona - Badanie genetyczne trombofilii - SprawdźA jakie masz w tym zestawie badania? Na własną rękę wybrałaś badanie czy zalecił Ci jakiś lekarz?
Przykro miCześć! Nie było mnie jakieś 2 miesiące, ale chciałabym wrócić
Aktualnie u mnie puste jajo, będę się oczyszczać, Beta będzie spadać, więc poproszę tryb pauzujący, chętnie się poudzielam, jeżeli to nie problem
A czy któraś z Was wie, czy te mutacje mają wpływ tylko na utrzymanie ciąży, czy robią już "problemy" na etapie zapłodnienia?Konkretnie chciałabym zrobić stąd: Link do: TROMBOFILIA wrodzona - Badanie genetyczne trombofilii - Sprawdź
Sama bym chciała na własną rękę
Też jestem ciekawa jak to wygląda.A czy któraś z Was wie, czy te mutacje mają wpływ tylko na utrzymanie ciąży, czy robią już "problemy" na etapie zapłodnienia?