reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Zbijam z Tobą piątkę- też staram się od trzech lat i też mam na koncie poronienie. Trzeci raz zapisuję się w wątku z testowaniem i jest to bardzo fajna grupa wsparcia - jakoś mi łatwiej w tych staraniach, więc mam nadzieję, że Ty również to poczujesz ❤️

Też pomyślałam,że tak czy tak testy idą w ruch to czemu by nie 😊 powiedziałam ,że tylko raz ale 🫣
Dziękuję za miłe przyjęcie w wątku 😊

reklama
Oczywiście. A opowiesz coś o sobie? :)
jasne, mam 26 lat i już ponad dwa lata staram się o pierwsze dziecko. Niestety bezskutecznie, bez żadnych poronień. Do ciąży wogole nie dochodziło. Od prawie roku jestem na stymulacji owu, co miesiąc jest piękny pęcherzyk ale niestety cały czas z jednego jajnika. Mam pcos i Io. W następnym cyklu powtarzam cytologię i badanie na jakiegoś wirusa (nie pamiętam) i w grudniu drożność jajowodów. Już przeczuwam że lewy jest niedrożny że ciąży nie ma a prawy wogole nie reaguje 🥲 lekarz mówił żebym nie odkładała decyzji o dziecku, ale nie spodziewałam się że aż tak długo będzie to trwac🥲🥲

jasne, mam 26 lat i już ponad dwa lata staram się o pierwsze dziecko. Niestety bezskutecznie, bez żadnych poronień. Do ciąży wogole nie dochodziło. Od prawie roku jestem na stymulacji owu, co miesiąc jest piękny pęcherzyk ale niestety cały czas z jednego jajnika. Mam pcos i Io. W następnym cyklu powtarzam cytologię i badanie na jakiegoś wirusa (nie pamiętam) i w grudniu drożność jajowodów. Już przeczuwam że lewy jest niedrożny że ciąży nie ma a prawy wogole nie reaguje 🥲 lekarz mówił żebym nie odkładała decyzji o dziecku, ale nie spodziewałam się że aż tak długo będzie to trwac🥲🥲
Część ☺️ miło Cię poznać. Stymulacja bez drożności? 😬

Oczywiście, mam 27 lat od trzech lat staramy się z mężem o to wyczekiwane, jedna strata w 12 tc , od czerwca postanowiliśmy odwiedzić klinikę multum badań z czego za wysokie TSH i podejrzenia w kierunku PCOS. Nie nawidze się nakręcać na testowanie ale jak co miesiąc moja silna wola przegrywa i tak testuje a na drugi dzień budzę się z 🩸. Tak będzie na pewno tym razem, ale samej jest ciężko patrzeć na ten biały test , a tutaj na wątku dużo rad i wgl ciekawych rzeczy można się dowiedzieć , po prostu będzie raźniej 😊😊 Trzymam ✊🏻 za nas wszystkie 🩷
Część ☺️ miło Cię poznać 🙂

Ekhm... od roku stymulacja??? bez drożności???? a mąż chociaż nasienie badał??? czym Cię stymuluje?
(zdążyłam tu napisać jeszcze trochę innych niecenzuralnych tekstów, ale się powstrzymam)

Cześć! Nie było mnie jakieś 2 miesiące, ale chciałabym wrócić 🙈
Aktualnie u mnie puste jajo, będę się oczyszczać, Beta będzie spadać, więc poproszę tryb pauzujący, chętnie się poudzielam, jeżeli to nie problem 😊
O nie!!! Strasznie, strasznie mi przykro 😭😭😭😭
Tulę Cię mocno!
Season 10 Hug GIF by Friends

reklama
Ekhm... od roku stymulacja??? bez drożności???? a mąż chociaż nasienie badał??? czym Cię stymuluje?
(zdążyłam tu napisać jeszcze trochę innych niecenzuralnych tekstów, ale się powstrzymam)
bo ogólnie ja swoich owulacji nie miałam, tak badał nasienie, książkowe. Stymulacje z przerwami oczywiście :)

Do góry