reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
No to pół biedy, że z przerwami. Czym Cię stymuluje? Rób tą drożność jak najszybciej.
aromkiem. Bardzo dobry ginekolog u mnie w mieście, moja koleżanka do niego poszła i raz dwa w ciążę zaszła 🙄 właśnie strasznie boje się wyników tej drożności, mówił o zabiegu w szpitalu jak będą jakieś polipy, a jak są oba niedrożne to tylko invitro. Jestem tym przerażona.

aromkiem. Bardzo dobry ginekolog u mnie w mieście, moja koleżanka do niego poszła i raz dwa w ciążę zaszła 🙄 właśnie strasznie boje się wyników tej drożności, mówił o zabiegu w szpitalu jak będą jakieś polipy, a jak są oba niedrożne to tylko invitro. Jestem tym przerażona.
Nie obraź się, ale jak dla mnie to chujowy ten ginekolog skoro ładuje w Ciebie od roku aromka i nie zrobił drożności. Jeśli faktycznie okażą się niedrożne (czego oczywiście absolutnie nie życzę) to po cholerę łykasz tyle ciężkich leków? U mnie po pół roku lametty (też letrozol tak jak aromek) AMH spadło o połowę!
Nie denerwuj się na zapas. Jeśli będą jakieś problemy to będziemy szukać rozwiązania.

Może powyższa forma przekazu jest zbyt szorstka, ale pewna tutaj babeczka dawno temu na forum też mnie tak potraktowała i do dzisiaj jestem jej za to wdzięczna, bo dzięki niej zmieniłam lekarza 😉

Cześć! Nie było mnie jakieś 2 miesiące, ale chciałabym wrócić 🙈
Aktualnie u mnie puste jajo, będę się oczyszczać, Beta będzie spadać, więc poproszę tryb pauzujący, chętnie się poudzielam, jeżeli to nie problem 😊
Smutne wiadomości - dziś jest ich wysp 😬😐 Jesteś tu mile widziana, chociaż miałam nadzieję że szybko tu nie wrócisz 😔

reklama
Do góry