reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Witaj :) Napiszesz nam coś więcej o sobie?

Oczywiście, mam 27 lat od trzech lat staramy się z mężem o to wyczekiwane, jedna strata w 12 tc , od czerwca postanowiliśmy odwiedzić klinikę multum badań z czego za wysokie TSH i podejrzenia w kierunku PCOS. Nie nawidze się nakręcać na testowanie ale jak co miesiąc moja silna wola przegrywa i tak testuje a na drugi dzień budzę się z 🩸. Tak będzie na pewno tym razem, ale samej jest ciężko patrzeć na ten biały test , a tutaj na wątku dużo rad i wgl ciekawych rzeczy można się dowiedzieć , po prostu będzie raźniej 😊😊 Trzymam ✊🏻 za nas wszystkie 🩷

Oczywiście, mam 27 lat od trzech lat staramy się z mężem o to wyczekiwane, jedna strata w 12 tc , od czerwca postanowiliśmy odwiedzić klinikę multum badań z czego za wysokie TSH i podejrzenia w kierunku PCOS. Nie nawidze się nakręcać na testowanie ale jak co miesiąc moja silna wola przegrywa i tak testuje a na drugi dzień budzę się z 🩸. Tak będzie na pewno tym razem, ale samej jest ciężko patrzeć na ten biały test , a tutaj na wątku dużo rad i wgl ciekawych rzeczy można się dowiedzieć , po prostu będzie raźniej 😊😊 Trzymam ✊🏻 za nas wszystkie 🩷
Zbijam z Tobą piątkę- też staram się od trzech lat i też mam na koncie poronienie. Trzeci raz zapisuję się w wątku z testowaniem i jest to bardzo fajna grupa wsparcia - jakoś mi łatwiej w tych staraniach, więc mam nadzieję, że Ty również to poczujesz ❤️

reklama
Do góry