nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
Poproszę 8.11.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj Napiszesz nam coś więcej o sobie?Cześć, w cuda nie wierzę ale raz zapisze się na testowanie, jestem w trakcie leczenia w klinice ale cały czas staramy się mimo wszystko.
Poproszę o zapisanie na teścik 7.11
Powodzenia
Witaj Napiszesz nam coś więcej o sobie?
Powinnyście wysikać cztery kreski!Tak patrzę i patrzę i dobrze myślałam ze z @nieznośne_poplątanie już drugi miesiąc z rzędu testujemy w ten sam dzień musi się tym razem udać
Zbijam z Tobą piątkę- też staram się od trzech lat i też mam na koncie poronienie. Trzeci raz zapisuję się w wątku z testowaniem i jest to bardzo fajna grupa wsparcia - jakoś mi łatwiej w tych staraniach, więc mam nadzieję, że Ty również to poczujeszOczywiście, mam 27 lat od trzech lat staramy się z mężem o to wyczekiwane, jedna strata w 12 tc , od czerwca postanowiliśmy odwiedzić klinikę multum badań z czego za wysokie TSH i podejrzenia w kierunku PCOS. Nie nawidze się nakręcać na testowanie ale jak co miesiąc moja silna wola przegrywa i tak testuje a na drugi dzień budzę się z . Tak będzie na pewno tym razem, ale samej jest ciężko patrzeć na ten biały test , a tutaj na wątku dużo rad i wgl ciekawych rzeczy można się dowiedzieć , po prostu będzie raźniej Trzymam za nas wszystkie
Oczywiście. A opowiesz coś o sobie?Proszę o zapisanie na teścik 02.11