PierwszaFasolka2020
Fanka BB :)
Oki, to nie idęMi już rosła na takim etapie bety po 30% i kalkulatory twierdziły, że nieprawidłowo, więc się tylko stresowałam, a dzieć ma teraz 4 lata
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oki, to nie idęMi już rosła na takim etapie bety po 30% i kalkulatory twierdziły, że nieprawidłowo, więc się tylko stresowałam, a dzieć ma teraz 4 lata
Bądź dobrej myśli. Teraz możesz tylko czekać, więc musisz wierzyć że wszystko się dobrze skończyTak, właśnie chyba pozostaje czekac na usg. Szukałam w Google : HSG w we wcześnej ciąży, Clostilbegyt w ciazy…. Masakra zero wątków. Może lepiej.
Jakos nie mogę, nawet nie czuje się jak w ciąży. Mój mozg to wypieraBądź dobrej myśli. Teraz możesz tylko czekać, więc musisz wierzyć że wszystko się dobrze skończy
Ja tak zawsze zwlekam z czyszczeniem bloku zaparzajacego i sprzątaniem tam w środku w ekspresie, strasznie nie lubięDokładnie! I właśnie jestem na tym etapie - od kilku dni miga kontrolka odkamieniania
Ja w pierwszej ciąży nawet testu nie zrobiłam. Okres się spóźnił to poszłam do gina w drugiej jeden test i do gina. A teraz nawet nie wiem ile testów, ile bet zrobiłam a i tak nic z tego to wszystko jest głupie i bezsensownePrzy córce to nawet nie badałam bety. Zrobiłam test ciążowy i poszłam do ginekologa dopiero w 7 tygodniu.
To prawda, że beta nie będzie miała przyrostów 66%-120% tak spektakularnych jak na początku.Oki, to nie idę
Do mojego nie do końca dociera że ciąży już nie ma czuję się jak dwie osoby w jednym ciele jedna przeżywa rozpacz i widzi te wszystko co się stało w szpitalu a druga patrzy z boku jakby to jej nie dotyczyłoJakos nie mogę, nawet nie czuje się jak w ciąży. Mój mozg to wypiera
Masz racje, ciąża to nie excel. Trzeba czekacJa w pierwszej ciąży nawet testu nie zrobiłam. Okres się spóźnił to poszłam do gina w drugiej jeden test i do gina. A teraz nawet nie wiem ile testów, ile bet zrobiłam a i tak nic z tego to wszystko jest głupie i bezsensowne
Dlatego bądź poprostu dobrej myśli
Siostra też mi polecała jakąś stronę, muszę sprawdzić i porównać ceny. Ona jak zrobiła zamówienie, nie widziała że liść laurowy jest aż tak lekki i rozdawała wszystkim mi dała tyle że na rok starczyGorzkoslodko na allegro zawsze w przeliczeniu na gramaturę wychodzi najlepiej. W sklepie kupując te małe przyprawy płacisz po 130-140 zł na kg produktu a na Internecie po 30-40 zl za kg. Oczywiście cena zależna od tego jaka to przyprawa
Ja mam opisane słoiczki i przesypuje. Dużo bardziej opłaca się cenowo tak zamawiać, szczególnie jeżeli tak jak u nas dużo się gotuje i dużo przyprawia
A wiecie oregano, kurkuma i czarnuszka to samo zdrowie w staraniach