reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Do mojego nie do końca dociera że ciąży już nie ma 🤦 czuję się jak dwie osoby w jednym ciele 🤦 jedna przeżywa rozpacz i widzi te wszystko co się stało w szpitalu a druga patrzy z boku jakby to jej nie dotyczyło 🤦
Bardzo mi przykro :( ja mam tak chyba dlatego ze straciłam pierwszą ciąże i z nią było podobnie, ze od pierwszego obrazu usg coś nie grało. Niby robiłam badania, niby czekaliśmy ale ostatecznie nic z tego nie wyszło no i teraz jakos nie mogę się pozbyć tego przeczucia ze będzie podobnie. Do tego jeszcze te wszystkie historie z HSG, stymulacja po drodze.

reklama
Do mojego nie do końca dociera że ciąży już nie ma 🤦 czuję się jak dwie osoby w jednym ciele 🤦 jedna przeżywa rozpacz i widzi te wszystko co się stało w szpitalu a druga patrzy z boku jakby to jej nie dotyczyło 🤦
Na pewno przeżywa to na swój sposób, może jest twardszy bo widzi Twój stan. Wiesz mimo wszystko macie dzieci i dla nich to dobrze że Twój mąż ma takie podejście.

Siostra też mi polecała jakąś stronę, muszę sprawdzić i porównać ceny. Ona jak zrobiła zamówienie, nie widziała że liść laurowy jest aż tak lekki i rozdawała wszystkim 😂 mi dała tyle że na rok starczy
Zamówiłam 250 g więc pewnie też będę miała na dobre pół roku 😂 jak taka mała paczka ze sklepu ma 6g a ledwo mieści mi się do słoiczka jak przesypuje :) około 40 takich słoiczków będę miała

Bardzo mi przykro :( ja mam tak chyba dlatego ze straciłam pierwszą ciąże i z nią było podobnie, ze od pierwszego obrazu usg coś nie grało. Niby robiłam badania, niby czekaliśmy ale ostatecznie nic z tego nie wyszło no i teraz jakos nie mogę się pozbyć tego przeczucia ze będzie podobnie. Do tego jeszcze te wszystkie historie z HSG, stymulacja po drodze.
Wiem, że to żadna pociecha, ale nic już nie możesz zrobić. Przykro mi że też jesteś po stracie. Żadna kobieta nigdy nie powinna tego przechodzić 😢 naprawdę życzę Ci żeby ta historia skończyła się dobrze. Możesz zrobić betę żeby sprawdzić czy jest wzrost, możesz iść do innego gina albo czekać na wizytę do poniedziałku. Musisz zdecydować, co będzie dla Ciebie najlepsze.

Zamówiłam 250 g więc pewnie też będę miała na dobre pół roku 😂 jak taka mała paczka ze sklepu ma 6g a ledwo mieści mi się do słoiczka jak przesypuje :) około 40 takich słoiczków będę miała
Znalazłam zdjęcie które mi wysłała, wszystko po 200g

Załączniki

• Screenshot_2023-11-15-13-52-18-844_com.facebook.orca.jpg
    Screenshot_2023-11-15-13-52-18-844_com.facebook.orca.jpg
    357,3 KB · Wyświetleń: 92
reklama
Oleju z czarnuszki też nienawidzę, ale ziarna uwielbiam. Na kanapki, do sera, do sałatki, focaccia, pizza - im więcej tym lepiej 😅
Ale też zaczynam na nowo pić. Do oleju z czarnuszki piję też olej lniany. Równie dobrze działa a pijąc te dwa zachowujesz równowagę kwasów omega 3 i omega 6 :)
Ej przestańcie z tym olejem bo wczoraj zamówiłam 😅

Do góry