wrobelmm
Fanka BB :)
Oj tak, kominek to samo dobro (no może poza momentami, w których trzeba go czyścić, bo wtedy to nieMasz kominek
Ale zazdrosze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tak, kominek to samo dobro (no może poza momentami, w których trzeba go czyścić, bo wtedy to nieMasz kominek
Ale zazdrosze
To tak jak z ekspresem do kawy. Samo dobro do momentu kiedy nie trzeba dolać wody, wyrzucić fusów, wymienić filtra i odkamienić. A najlepiej jak wszystko na raz się włączyOj tak, kominek to samo dobro (no może poza momentami, w których trzeba go czyścić, bo wtedy to nie)
Dokładnie! I właśnie jestem na tym etapie - od kilku dni miga kontrolka odkamienianiaTo tak jak z ekspresem do kawy. Samo dobro do momentu kiedy nie trzeba dolać wody, wyrzucić fusów, wymienić filtra i odkamienić. A najlepiej jak wszystko na raz się włączy![]()
Za 220 zł, to musi być całkiem niezły zestawZamówiłam przypraw za 220 zł. Mam nadzieję, że do weekendu dojdzie do mnie paczka, bo mam już stany 0. I jak ja zjem nie do końca doprawione tak mój mąż już kiepsko![]()
Tak mamyMasz kominek
Ale zazdrosze
Haha pamiętaszChyba też to za chwile zrobie.
A jak poziom śniegu u Ciebie? Nie zasypało Was jeszcze?![]()
Bo dosłownie wszystko mi się skończyło. Pieprzę, ziele, liście itp itd. No i oczywiście 0,5kg czarnuszki do mnie idzieZa 220 zł, to musi być całkiem niezły zestaw![]()
A masz jakiś sklep z fajnymi cenami?Bo dosłownie wszystko mi się skończyło. Pieprzę, ziele, liście itp itd. No i oczywiście 0,5kg czarnuszki do mnie idzie![]()
Ależ zazdroszczę Ci tej górskiej miejscówkiTak mamyjak zrobiliśmy to teściom się tak spodobał, że przy remoncie zrobili u siebie
Haha pamiętaszna chwilę obecną poziom zerowy. W nocy polatywał deszcz ze śniegiem, teraz tylko deszcz i mgła. Ale wyskoczyło mi dziś wspomnienie to było tylko pobielone 2 lata temu.
Chyba tez powinnam się na nowo zaprzyjaźnić z czarnuszką. Od dłuższego czasu jej nie dodaje do potraw, ani nie pije oleju (za tym drugim w ogóle nie tęsknieBo dosłownie wszystko mi się skończyło. Pieprzę, ziele, liście itp itd. No i oczywiście 0,5kg czarnuszki do mnie idzie![]()