reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Oj tak, kominek to samo dobro (no może poza momentami, w których trzeba go czyścić, bo wtedy to nie ;) )
To tak jak z ekspresem do kawy. Samo dobro do momentu kiedy nie trzeba dolać wody, wyrzucić fusów, wymienić filtra i odkamienić. A najlepiej jak wszystko na raz się włączy 😅

Zamówiłam przypraw za 220 zł. Mam nadzieję, że do weekendu dojdzie do mnie paczka, bo mam już stany 0. I jak ja zjem nie do końca doprawione tak mój mąż już kiepsko 😅

Masz kominek 😍
Ale zazdrosze
Tak mamy 😊 jak zrobiliśmy to teściom się tak spodobał, że przy remoncie zrobili u siebie 😊
Chyba też to za chwile zrobie.

A jak poziom śniegu u Ciebie? Nie zasypało Was jeszcze? ;)
Haha pamiętasz 🙈 na chwilę obecną poziom zerowy. W nocy polatywał deszcz ze śniegiem, teraz tylko deszcz i mgła. Ale wyskoczyło mi dziś wspomnienie to było tylko pobielone 2 lata temu.

Załączniki

• IMG_20231115_125849.jpg
    IMG_20231115_125849.jpg
    209,2 KB · Wyświetleń: 87
  • 17000496038201420704776823967726.jpg
    17000496038201420704776823967726.jpg
    674,4 KB · Wyświetleń: 93
Tak mamy 😊 jak zrobiliśmy to teściom się tak spodobał, że przy remoncie zrobili u siebie 😊

Haha pamiętasz 🙈 na chwilę obecną poziom zerowy. W nocy polatywał deszcz ze śniegiem, teraz tylko deszcz i mgła. Ale wyskoczyło mi dziś wspomnienie to było tylko pobielone 2 lata temu.
Ależ zazdroszczę Ci tej górskiej miejscówki 😍

reklama
Do góry