wrobelmm
Fanka BB :)
Oj tak, kominek to samo dobro (no może poza momentami, w których trzeba go czyścić, bo wtedy to nie )Masz kominek
Ale zazdrosze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tak, kominek to samo dobro (no może poza momentami, w których trzeba go czyścić, bo wtedy to nie )Masz kominek
Ale zazdrosze
To tak jak z ekspresem do kawy. Samo dobro do momentu kiedy nie trzeba dolać wody, wyrzucić fusów, wymienić filtra i odkamienić. A najlepiej jak wszystko na raz się włączyOj tak, kominek to samo dobro (no może poza momentami, w których trzeba go czyścić, bo wtedy to nie )
Dokładnie! I właśnie jestem na tym etapie - od kilku dni miga kontrolka odkamienianiaTo tak jak z ekspresem do kawy. Samo dobro do momentu kiedy nie trzeba dolać wody, wyrzucić fusów, wymienić filtra i odkamienić. A najlepiej jak wszystko na raz się włączy
Za 220 zł, to musi być całkiem niezły zestawZamówiłam przypraw za 220 zł. Mam nadzieję, że do weekendu dojdzie do mnie paczka, bo mam już stany 0. I jak ja zjem nie do końca doprawione tak mój mąż już kiepsko
Tak mamy jak zrobiliśmy to teściom się tak spodobał, że przy remoncie zrobili u siebieMasz kominek
Ale zazdrosze
Haha pamiętasz na chwilę obecną poziom zerowy. W nocy polatywał deszcz ze śniegiem, teraz tylko deszcz i mgła. Ale wyskoczyło mi dziś wspomnienie to było tylko pobielone 2 lata temu.Chyba też to za chwile zrobie.
A jak poziom śniegu u Ciebie? Nie zasypało Was jeszcze?
Bo dosłownie wszystko mi się skończyło. Pieprzę, ziele, liście itp itd. No i oczywiście 0,5kg czarnuszki do mnie idzieZa 220 zł, to musi być całkiem niezły zestaw
A masz jakiś sklep z fajnymi cenami?Bo dosłownie wszystko mi się skończyło. Pieprzę, ziele, liście itp itd. No i oczywiście 0,5kg czarnuszki do mnie idzie
Ależ zazdroszczę Ci tej górskiej miejscówkiTak mamy jak zrobiliśmy to teściom się tak spodobał, że przy remoncie zrobili u siebie
Haha pamiętasz na chwilę obecną poziom zerowy. W nocy polatywał deszcz ze śniegiem, teraz tylko deszcz i mgła. Ale wyskoczyło mi dziś wspomnienie to było tylko pobielone 2 lata temu.
Chyba tez powinnam się na nowo zaprzyjaźnić z czarnuszką. Od dłuższego czasu jej nie dodaje do potraw, ani nie pije oleju (za tym drugim w ogóle nie tęsknie ).Bo dosłownie wszystko mi się skończyło. Pieprzę, ziele, liście itp itd. No i oczywiście 0,5kg czarnuszki do mnie idzie