reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Czy u Was też jest dziś tak paskudna pogoda? Jest szaro i ponuro, zimno, pada i wieje. Najchętniej nie wychodziłabym z łóżka i od rana nie mogę przestać ziewać.
U mnie wyjątkowo ładnie
20231115_140502.jpg

reklama
A moja "ulubiona" koleżanka z pracy wygadała mi się, że nie ma bliskich przyjaciółek (czemu mnie to nie dziwi 🤣) i co chwilę się mnie doradza odnośnie doboru okularów, sukienek... nawet ostatnio pytała kiedy mam następną wizytę na pazy bo ona musi w tym samym momencie co ja robić więc chyba mnie stalkuje 🤣

A teraz jak już wróciłam to zaapdejtuje co u mnie.... W grudniu minie 3 lata starań, mimo tego nie załamuję się :) Wzięłam się za dietę, suple, ruch.

We wrześniu były wakacje w Turcji i miałam przywieźć w brzuchu miniaTurkę ale się nie udało :) więc wracam do kliniki ale już do krk, chodzę do fizjo-uro i liczę, że mimo takich ch*wych wyników męża jakoś przepchnął mnie do iui.
Brakowało mi opowieści o Twojej kumpeli. :D

Poza tym, trzymam kciuki. ❤️

Nie wypuścili mnie z pracy. Betę zatem zrobię dopiero w piątek rano a przyrostu nie zrobię bo w poniedziałek mam znowu na 6 więc kompletnie nie mam jak robić badań o tej samej godzinie, już nie mówiąc o tym że co 2 dni też nie jestem w stanie. Ehh zamiast radości mam masakrę
W drugiej ciąży nie badałam w ogóle bety 🙂 maluch rósł 🙂

reklama
Do góry