Kosinka94
Moderator
Pięknie jest, ale bez prawka nie chciałabym tu żyć.Ależ zazdroszczę Ci tej górskiej miejscówki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie jest, ale bez prawka nie chciałabym tu żyć.Ależ zazdroszczę Ci tej górskiej miejscówki
Ale klimacik... mega zazdroszczę kominka!Tak mamy jak zrobiliśmy to teściom się tak spodobał, że przy remoncie zrobili u siebie
Haha pamiętasz na chwilę obecną poziom zerowy. W nocy polatywał deszcz ze śniegiem, teraz tylko deszcz i mgła. Ale wyskoczyło mi dziś wspomnienie to było tylko pobielone 2 lata temu.
Gorzkoslodko na allegro zawsze w przeliczeniu na gramaturę wychodzi najlepiej. W sklepie kupując te małe przyprawy płacisz po 130-140 zł na kg produktu a na Internecie po 30-40 zl za kg. Oczywiście cena zależna od tego jaka to przyprawaA masz jakiś sklep z fajnymi cenami?
Oleju z czarnuszki też nienawidzę, ale ziarna uwielbiam. Na kanapki, do sera, do sałatki, focaccia, pizza - im więcej tym lepiejChyba tez powinnam się na nowo zaprzyjaźnić z czarnuszką. Od dłuższego czasu jej nie dodaje do potraw, ani nie pije oleju (za tym drugim w ogóle nie tęsknie ).
Beta od 6 tys już się nie podwaja co 24 godz. Jedyne co możesz sprawdzić to czy jest wzrost.Wiecie może czy na takim etapie 5/6 tydzień ciąży beta rosnie tak samo jak na początku? Jeśli miałam wczoraj ponad 6 tys, to może bym sprawdziła jutro tylko pytanie czy jest sens? Chyba ciąża bezzarodkowa daje takie same wyniki bety jak prawidłowa? Lekarz mówi ze raczej nie ma sensu, bo i tak trzeba czekac na uwidocznienie na usg … hmm
Na tym etapie chyba beta nie rośnie już tak jak początkowo. Ja przy takiej becie miałam już wszystko widoczne na usg, na Twoim miejscu poszłabym do lekarza na usg po prostu.Wiecie może czy na takim etapie 5/6 tydzień ciąży beta rosnie tak samo jak na początku? Jeśli miałam wczoraj ponad 6 tys, to może bym sprawdziła jutro tylko pytanie czy jest sens? Chyba ciąża bezzarodkowa daje takie same wyniki bety jak prawidłowa? Lekarz mówi ze raczej nie ma sensu, bo i tak trzeba czekac na uwidocznienie na usg … hmm
Mi już rosła na takim etapie bety po 30% i kalkulatory twierdziły, że nieprawidłowo, więc się tylko stresowałam, a dzieć ma teraz 4 lataWiecie może czy na takim etapie 5/6 tydzień ciąży beta rosnie tak samo jak na początku? Jeśli miałam wczoraj ponad 6 tys, to może bym sprawdziła jutro tylko pytanie czy jest sens? Chyba ciąża bezzarodkowa daje takie same wyniki bety jak prawidłowa? Lekarz mówi ze raczej nie ma sensu, bo i tak trzeba czekac na uwidocznienie na usg … hmm
Tak, właśnie chyba pozostaje czekac na usg. Szukałam w Google : HSG w we wcześnej ciąży, Clostilbegyt w ciazy…. Masakra zero wątków. Może lepiej.Na tym etapie chyba beta nie rośnie już tak jak początkowo. Ja przy takiej becie miałam już wszystko widoczne na usg, na Twoim miejscu poszłabym do lekarza na usg po prostu.