Leanne
Fanka BB :)
Jesli chodzi o Invimed to tez ta sama dr.Żołna mi przykro ( bardzo bym chciała, żeby żadna z nas nie musiała takiej przechodzić przez takie sytuacje (
Na początku leczyłam się u dr Salaty w Bocianie - jest mega dziadersem, ale poprawił wyniki męża i u mnie jakieś drobnostki też. Po trzech nieudanych stymulacjach, miałam wrażenie, że już nie ma pomysłu, bo chciał je kontynuować, więc go olalam (swoją drogą mam swoje owulcje, aktualny biochem jest z niej). Poszłam później do Czekanskiej-Rawskiej w Invimedzie na Mokotowie. Ona zleciła mi badania na zespół antyfosfolipidowy i kariotypy. Spodobało mi sie, ze ma inny pomysł, ale jak ostatnio u niej byłam (jeszcze beż kariotypow), to też miałam wrażenie, że nie ma pomysłu na nas i kolejnym krokiem będzie iui, a później ivf. Nie pasuje mi ta ścieżka, bo w ciaze zachodzę, tylko później coś się psuje, więc po co mam się faszerować lekami, żeby skończyć na tym samym. Więc teraz kolejnym krokiem będzie immunolog i zobaczymy, co z tego wyjdzie.
Aaa i jestem pacjentka poradni na Karowej, żeby cokolwiek robić na NFZ, ale tam do diagnostyki totalnie nie polecam, bo jej po prostu nie ma.
A Ty jakich lekarzy byłaś? Możesz kogoś
jestem po nieudanym ivf, i 4 stymulacjach z ktorych nic nie wyniklo
próbowała mnie namówić na inseminacje.
Na ostatniej wizycie w pazdzierniku zapytala czy byliśmy u androlog. A ja zdziwiona pytam i zarazem stwierdzam że Pani nie zalecała nam tego.. no i zrobiła dziwna miną wskazująca że popełniła babola.
No i w ogóle w czasie wizyt wychodziła bo ja wzywali etc..
Słabe, za mało skupienia.
Sorry i dla mnie to koniec mimo że zapowiadała się od początku b.dobrze.
poznałam dziewczynę w klinice która była pod opieką jej męża. Miała endometrioze...udało się za 3 razem -trzecie ivf.
No i ona go poleca.
Teraz zastanawiam.sie na Oviklinika i prof Laudanski lub Perzynski.
Narazie musimy zrobić raz jeszcze badania partnera.
ciekawa jestem czy wydadzą mi cała dokumentację Invimed czy każą sobie płacić.