drugi.bejbik
Fanka BB :)
Polecam sięJa bym się nie zorientowała, gdybyście nie napisały o tym. XD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polecam sięJa bym się nie zorientowała, gdybyście nie napisały o tym. XD
Powiem Ci ja zamawiałam je z taką samą nadziejąNie wiem czego sobie życzyć, bo ja robiąc je modliłam się żeby coś wyszło.
Tak mi przykro. Porozmawiaj z kimś o tym myśle ze potrzebujesz pomocy żeby trochę stanąć na nogi. Mi kiedyś dobrze zrobiła terapia. Miałam inny problem ale pomogło. Ściskam mocnoWiem ale naprawdę nie mam ochoty na takie życie
Lubię takie spotkania po latach kiedyś z przyjaciółką nie widziałyśmy się 4 lata. I jak w końcu doszło do spotkania, to siedziałyśmy do północy, żeby nadrobić ten stracony czasJa na szczęście robię zakupy w piątek by nie zostawić sobie wszystkiego na sobotę. Za raz siadam do planu posiłków i muszę też wymyślić na niedzielę coś dobrego - koleżanki przyjeżdża do mnie i ma do przemierzenia w jedną stronę 80km. W sumie to już się nie mogę doczekać na spotkanie bo już nie widziałyśmy się nie całe 2 lata kurde kiedyś narzekaliśmy że mieszkamy od siebie 20km, a teraz nie dość że odległość duża, to dzieci mocno ograniczają nam spotkania.
Oj tak! Zawsze mogę liczyć na mamę! ☺Dobrze, że masz taką opcję taka pomoc jest nieoceniona
Ja to chyba żyłam pod kamieniem bo tylko kwas foliowy bioręMagnez to podstawa podstaw! Magnez obowiązkowo. Wrzucam moją rozpiskę. Od pierwszej saszetki fertistim do drugiej mija 12 godzin. Magnez pół godziny przed snem, 200mg/dzień, chyba, ze miałam jakiś stresujący dzień, to wtedy 300-400mg. Na razie chce wykończyć mój, a potem kupię ten cudowny z yango, tam chyba są 3 tabletki/dzień
W drugiej fazie cyklu codziennie surowa marchewka, żeby produkować progesteron (mam nadmiar estrogenów).
No i jeszcze włączę migdały i orzechy włoskie tak jak mi poleciły wcześniej dziewczyny
Tu będzie schadzka w dzień m, dodatkowo ma maleństwo na pokładzie więc ile będzie trwać nasze spotkanie będzie zależne od małego człowieka. Może uda mi się zapatrzeć i wysilam w końcu te się kreskiLubię takie spotkania po latach kiedyś z przyjaciółką nie widziałyśmy się 4 lata. I jak w końcu doszło do spotkania, to siedziałyśmy do północy, żeby nadrobić ten stracony czas
Powiem Ci ja zamawiałam je z taką samą nadzieją
Ja sobie przypomniałam siedząc na kiblu jak listę zakupów układałam. Wczoraj takie mniejsze zrobiłam, bo w sobotę miałam iść bez dziecka albo chłop by poszedł. No i musiałam zweryfikować plany na jutroMyslalam, że tylko ja jestem tak nieogarnięta, bo dopiero dzisiaj się zorientowalam, że w sobotę pocałuje klamkę Lidla
Ze mnie mama się śmiała, że jechałam ponad 400 km w jedną stronę żeby się napić piwa bezalkoholowego z kumpelami.Ja na szczęście robię zakupy w piątek by nie zostawić sobie wszystkiego na sobotę. Za raz siadam do planu posiłków i muszę też wymyślić na niedzielę coś dobrego - koleżanki przyjeżdża do mnie i ma do przemierzenia w jedną stronę 80km. W sumie to już się nie mogę doczekać na spotkanie bo już nie widziałyśmy się nie całe 2 lata kurde kiedyś narzekaliśmy że mieszkamy od siebie 20km, a teraz nie dość że odległość duża, to dzieci mocno ograniczają nam spotkania.