reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Hej dziewczyny.
Ja zamilkłam bo we wtorek trafiłam z córka do szpitala. Miała crp 187 i lekarka nas na cito wyslala 🙈 Angina 😐🫠
Nadrobiłam was dziś do końca, bo wczoraj padłam chyba o 21 😂 U mnie starania o drugie ale jestem na początku drogi, po odstawieniu anty, więc nie nastawiam się jakoś szczególnie na szybkie zobaczenie dwóch kresek. W pierwszym cyklu nadzieja była ale została rozwiana 😂

Jutro najpewniej wracam do domu, na całe szczęście. Premom zapowiada mi owu na 17.11, mój kalendarzyk zaś na 13.11 😂 W domu zostały mi chyba tylko 4 testy owu, więc muszę coś dokupić online. Zobaczymy który się myli 🙈

@Myszko Strasznie mi przykro 😞 Tule wirtualnie 🫂

reklama
Ja dziś niby 2dc a 🩸 jakby się już kończyła 🤔 piersi dalej tkliwe wstręt do jedzenia, dziwny ten cykl a przyszedł jak w zegarku jak zwykle coś 🙄
A test robilas? :)
Ja zbieram siły na jutrzejszy dzień 🙈 niby od pracy wolne, ale już widzę ile mam prania, sprzątania, zakupy trzeba zrobić, bo w sobotę sklepy zamknięte. Mam też w planach rozmrozić lodówkę 😅 córkę jutro daje do babci na noc, żeby odsapnąć trochę po tym tygodniu 🙈
SKLEPY ZAMKNIETE 😨😨😨 zapomniałam 🙈 dobrze ze przypomnialas, bo miałabym zajebiste zakupy przed wylotem 🙈🙈🙈

U mnie starania o drugiego bobasa, syn jutro konczy 5 lat:) zaczynam przygode z badaniami, hormonalne za mna, teraz nasienie i amh:)

Ja zbieram siły na jutrzejszy dzień 🙈 niby od pracy wolne, ale już widzę ile mam prania, sprzątania, zakupy trzeba zrobić, bo w sobotę sklepy zamknięte. Mam też w planach rozmrozić lodówkę 😅 córkę jutro daje do babci na noc, żeby odsapnąć trochę po tym tygodniu 🙈
To samo u mnie, właśnie przyszłam z pracy i wegetuję. Jutro młody do żłobka, a ja szmata, zakupy, obiad i takie tam😵‍💫

Dobrze, że masz taką opcję ☺️ taka pomoc jest nieoceniona 🙂

A test robilas? :)

SKLEPY ZAMKNIETE 😨😨😨 zapomniałam 🙈 dobrze ze przypomnialas, bo miałabym zajebiste zakupy przed wylotem 🙈🙈🙈

U mnie starania o drugiego bobasa, syn jutro konczy 5 lat:) zaczynam przygode z badaniami, hormonalne za mna, teraz nasienie i amh:)
Ja na szczęście robię zakupy w piątek by nie zostawić sobie wszystkiego na sobotę. Za raz siadam do planu posiłków i muszę też wymyślić na niedzielę coś dobrego - koleżanki przyjeżdża do mnie i ma do przemierzenia w jedną stronę 80km. W sumie to już się nie mogę doczekać na spotkanie bo już nie widziałyśmy się nie całe 2 lata 🙈 kurde kiedyś narzekaliśmy że mieszkamy od siebie 20km, a teraz nie dość że odległość duża, to dzieci mocno ograniczają nam spotkania.

reklama
No właśnie. Dobrze, że przypomniałaś, że sklepy będą zamknięte. Kompletnie o tym zapomniałam

Do góry