Kitsune
Moderator
No niestety, przyznaję sięto się nazywa uzależnienie od sikania na testy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niestety, przyznaję sięto się nazywa uzależnienie od sikania na testy
Nie wiem czego sobie życzyć, bo ja robiąc je modliłam się żeby coś wyszło.Zestaw na trombofilię zamówiony
Nie to jest całkiem normalne ja jak chodziłam do szkoły to musiałam mieć na jedzenie, a nowych rzeczy z nie musiałam mieć teraz też 6 testów mam i liczę że na 3 cykle wystarcząHmm... Coś chyba jest nie tak. Wolę sobie kupić kebab niż kilka testów ciążowych...
Czyli grozi mu raczej ciąża spożywcza...
Ja zbieram siły na jutrzejszy dzień niby od pracy wolne, ale już widzę ile mam prania, sprzątania, zakupy trzeba zrobić, bo w sobotę sklepy zamknięte. Mam też w planach rozmrozić lodówkę córkę jutro daje do babci na noc, żeby odsapnąć trochę po tym tygodniuJakaś tu cisza się wdarła
To ja się zbliżam do testowania. chyba nie wytrzymam i już w sobotę /niedzielę sikneJa się zbliżam ku końcowi okresu zobaczymy czym mnie zaskoczy organizm