Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak jak w simsach jest muzyczka ze bedzie z tego bobas.Szkoda, że po każdym stosunku nie przychodzi po prostu ludzik i mówi "Hej, stara! Nie tym razem!" albo "Udało się, okresu nie będzie"
22 wrześnie cykl był stymulowany owulacje miałam potwierdzona 28.10 cyk był dłuższy ale to normalne u mnie cykle nawet po 40 dni dochodząCzekaj chyba ostatnia miesiączka 22.09 a nie 10? Bo to by było trochę za wcześnie a jeśli tak, to powinien to być już 6/7 tydzień ciąży, wiec trochę niepokojące te wyniki.. w usg nic nie widać? (Nie mówię nawet o pęcherzyku ciążowym, bo ten podobno widać >1000 bhcg, ale jakiekolwiek zmiany?)
Tylko czekaćCo mówią lekarze? Jakieś zalecenia czy na razie każą czekać tylko?
Tak biorę duphastonDobre zaczepienie. Do głowy też mi przyszła myśl o progrsteronie. @Olgamat180 bierzesz duphaston czy coś podobnego?
Skacze 16 a 20a kiedy wysikalas pozytywny test? Z tego co pamiętam to bardzo długo zwlekalas z betą i już ta pierwsza beta jest chyba bardzo niska jak na czas od pozytywnego testu... Jaki masz progesteron?
Tedy był pozytywny 25.10 jakośa kiedy wysikalas pozytywny test? Z tego co pamiętam to bardzo długo zwlekalas z betą i już ta pierwsza beta jest chyba bardzo niska jak na czas od pozytywnego testu... Jaki masz progesteron?
czy jesteś pewna, że jesteś pod opieką DOBREGO ginekologa?Tak biorę duphaston
Znikające kreski były tylko beta musiał być bardzo niska i później pojawiła się w moczuZ tego co pamietam to dziewczyny kilka razy mówiły Ci żebyś skontrolowała co się dzieje w organizmie na etapie znikających i pojawiających się kresek przez tydzień, bo już na tym etapie było to alarmujące. Przyrosty są złe i nie wróżą dobrze. Badałaś progesteron? Pozostaje chyba Ci dalej sprawdzać betę i na pewno nie czekałabym aż do 14 na wizytę u ginekologa tylko poszłabym wcześniej. Szczególnie jeśli przyjmujesz dodatkowego proga…..