reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Dziewczyny, dziękuję za wsparcie ❤️. Niestety dziś nadal biel totalna (tak jakby te testy nawet fabrycznych, kurde, nie miały). Byłam rano na morfologi i zrobiłam też betę. Wyślę wyniki lekarzowi i myślę, że pozwoli mi już odstawić leki. Po co jeszcze ładować te hormony i accofil, jak wiadomo, że sprawa przegrana :/.
Serce pękło. Bardzo mi przykro, Myszeczko

reklama
Dziewczyny, dziękuję za wsparcie ❤️. Niestety dziś nadal biel totalna (tak jakby te testy nawet fabrycznych, kurde, nie miały). Byłam rano na morfologi i zrobiłam też betę. Wyślę wyniki lekarzowi i myślę, że pozwoli mi już odstawić leki. Po co jeszcze ładować te hormony i accofil, jak wiadomo, że sprawa przegrana :/.
Bardzo mi przykro... 🥺🥺

Przytulam Cię...
😥 nie tak miało być

Mimo wszystko łatwiej mi doczekać ciążowego testowania kiedy po drodze sobie sikam na owulaki ;) Nic nie poradzę 🤷🤷
Rozumiem, bo też tak robiłam kiedyś😂 Byłam chyba dzień przed okresem i myślę se "a jebne se owulka a o mi szkodzi" wyszedł niemal pozytywny i to mnie skłoniło by zrobić ciążowy a tam pozytuw😯 Oj był niemały szok ale potem po moich doświadczeniach okazało się, że zawsze mam przed samym okresem dobrze widoczną kreskę na owulaku i potem przeczytałam właśnie, że Lh przed samym okresem rośnie trochę.

Myszko strasznie przykro, że się nie udało 😿 Oby się kiedyś udało naturalnie. Wiem, że takie cuda się zdarzają...

Rozumiem, bo też tak robiłam kiedyś😂 Byłam chyba dzień przed okresem i myślę se "a jebne se owulka a o mi szkodzi" wyszedł niemal pozytywny i to mnie skłoniło by zrobić ciążowy a tam pozytuw😯 Oj był niemały szok ale potem po moich doświadczeniach okazało się, że zawsze mam przed samym okresem dobrze widoczną kreskę na owulaku i potem przeczytałam właśnie, że Lh przed samym okresem rośnie trochę.

Myszko strasznie przykro, że się nie udało 😿 Oby się kiedyś udało naturalnie. Wiem, że takie cuda się zdarzają...
Owulaki służą do ustalania owulacji. Nie dopisujmy im dodatkowych zastosowań. Tak jak @Bolilol pisała, nie rozpowszechniajmy farmazonów. Jeśli ktoś chce sobie sikać to niech sika, ale nie dopowiadajmy do tego jakiś teorii ;)

reklama
Do góry