reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Bo nie wskazuje 😉 jeśli by tak było, to nie produkowali by testów ciążowych 😉
Są wyjątki gdzie niektórym dozwczyną owulak wyjdzie pozytywny i zwiastuje ciążę, koszty u znaczącej większości nie ma to większego znaczenia. I nie pisze tego po to by Ci coś zabrać, tylko dla mnie to jest szerzenie nie prawdziwych informacji. Oczywiście życzę Ci ciąży 🤞🏻
ja z ciekawości zrobiłam test owulacyjny gdy test ciążowy wyszedł pozytywny przy becie 23.6 to był negatywny 😂, a później zrobiłam test owu przy becie 14 tys to wyszedł pozytywny 😂🙈

reklama
No właśnie nawet na forum znalazłam kobietę, która miała bardzo podobną sytuacje do mojej i okazało się, ze jest w ciąży a owulki pokazały jej, ze coś się zadziało. Oczywiście nie obyło się bez komentarzy typu „owulki nie wskazują ciąży, to na pewno nie to” 😅 ciąży może nie, ale zmiany pokazuje jak widać 😁
Nie sugeruj się tym za bardzo, że komuś coś pokazało. Ja robił w ciąży sprawdzenie i wychodziły total blade. A z takich "komuś coś wyszło " to zobacz na @królowa_kresek😉🙃 - jej wychodziły cienie na ciążowym w owulacje...

Ja też robię do samego okresu owulaki codziennie bo jestem mega ciekawa jak będzie sytuacja wyglądać jak się uda zaciążyć :) Czytałam, że LH potrafi pokazać szybciej niż hcg że "coś się dzieje"
nie nie nie nie, nie idźmy tą drogą, proszę. Trzymajmy się na kreskach faktów naukowych, trzymajmy odpowiedni poziom merytoryczny. Naprawdę staramy się tutaj przekazywać wiedzę zdobytą w boju i trudzie, z artykułów naukowych, podręczników medycznych, tak żeby tu było rzetelnie i pewnie. Nie rozpowszechniajmy na kreskach takich rzeczy jak to, że owulakami można wykryć ciążę, prooooooszeeeeeeee

Dziewczyny, dziękuję za wsparcie ❤️. Niestety dziś nadal biel totalna (tak jakby te testy nawet fabrycznych, kurde, nie miały). Byłam rano na morfologi i zrobiłam też betę. Wyślę wyniki lekarzowi i myślę, że pozwoli mi już odstawić leki. Po co jeszcze ładować te hormony i accofil, jak wiadomo, że sprawa przegrana :/.

nie nie nie nie, nie idźmy tą drogą, proszę. Trzymajmy się na kreskach faktów naukowych, trzymajmy odpowiedni poziom merytoryczny. Naprawdę staramy się tutaj przekazywać wiedzę zdobytą w boju i trudzie, z artykułów naukowych, podręczników medycznych, tak żeby tu było rzetelnie i pewnie. Nie rozpowszechniajmy na kreskach takich rzeczy jak to, że owulakami można wykryć ciążę, prooooooszeeeeeeee
I to jeszczee 5 dpo....

Dziewczyny, dziękuję za wsparcie ❤️. Niestety dziś nadal biel totalna (tak jakby te testy nawet fabrycznych, kurde, nie miały). Byłam rano na morfologi i zrobiłam też betę. Wyślę wyniki lekarzowi i myślę, że pozwoli mi już odstawić leki. Po co jeszcze ładować te hormony i accofil, jak wiadomo, że sprawa przegrana :/.
Bardzo smutne wieści 😔 nie tak miało być 😔 aż trudno mi sobie wyobrazić co teraz przebywasz. Nawet nie wie jak Ci pomóc, jakich użyć słów by nie bolało bardziej 😔 trzymaj się Kochana, bo masz dla kogo być silna ❤️👐

reklama
Strasznie mi przykro 😭 Chociaż nadal mam w sobie iskierkę nadziei, że beta wyjdzie pozytywna ✊🤞

Do góry