reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Cześć dziewczyny ja to w tym cyklu wiem, że nic nie wiem 😵‍💫 w 9 dc śluz płodny, w 10 nic , 11, 12, 13- bardzo dużo jak na mnie, i nigdy nie miałam tyle dni z rzędu aż śluzu przed owulacją- testy ciemne, ale to jeszcze nie pik, chyba że go przegapiłam, temperatura pewnie nic mi nie powie, bo od wczoraj jestem na tabletkach...z powodu bólu zęba.
Jakaś zła passa, najpierw osłabienie w tamtym tygodniu, później z kolei mdłości przez niemal tydzień, teraz ząb, z którym trzeba zrobić porządek.

No nic będę robić testy, a jak już nic konkretnego nie wywnioskuję, to trudno, w niedzielę mam wizytę, to się zobaczy co i jak.
W poprzednim miesiącu też tak miałam, tylko bez bólu zęba. Od 2 tyg w miarę się trzymamy bez nudności i katarów - oby tak było jak najdłużej. Zębem się zajmij bo one skutecznie nas osłabiają i myślę że będzie już tylko lepiej ☺️

reklama
Cześć dziewczyny
Ostatnią miesiączkę miałam 22.10 cykl był stymulowany lamette później zastrzykami na podtrzymanie pęcherzyków
Wyhodowałam ich 3 w 18 dni cyklu miały 19mm 14mm 12mm
W ten dzień dostałam zastrzyk na pęknięcie
Po dwóch tyg zrobiłam test wyszedł pozytywny superr
Lecz moje beta to jakaś masakra
31.10 109,14
2.11 166,34
Były to inne punkty
Wiec teraz w poniedziałek znalazłam najbliższy punkt by iść do niego dwa razy by sprawdzić
6.11 294,70
8.11 356,47
Miałyście coś podobnego ???
Zero bólów zero plamien
Przeszłam jednego biochema ale beta max 25 i spóźniona @ przyszła
Teraz nic
Ból piersi na maxa a tak nic
Przeszłam w lipcu poronienie chybione
Wiec ciąża pozamaciczna mi jeszcze została
Nie zdziwiłbym się
Najlepszym pomysłem jest umówić się do lekarza.

Dobrego dnia dla was.
Ja mały update odnośnie owulacji. Jednak będzie wcześniej w tym miesiącu u mnie myślę że za parę dni dam znać jak będzie to wyglądać do jutra ☀️ więc może szybciej testowanie będzie niż pod koniec miesiąca 😅

reklama
Do góry