reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Cześć dziewczyny
Ostatnią miesiączkę miałam 22.10 cykl był stymulowany lamette później zastrzykami na podtrzymanie pęcherzyków
Wyhodowałam ich 3 w 18 dni cyklu miały 19mm 14mm 12mm
W ten dzień dostałam zastrzyk na pęknięcie
Po dwóch tyg zrobiłam test wyszedł pozytywny superr
Lecz moje beta to jakaś masakra
31.10 109,14
2.11 166,34
Były to inne punkty
Wiec teraz w poniedziałek znalazłam najbliższy punkt by iść do niego dwa razy by sprawdzić
6.11 294,70
8.11 356,47
Miałyście coś podobnego ???
Zero bólów zero plamien
Przeszłam jednego biochema ale beta max 25 i spóźniona @ przyszła
Teraz nic
Ból piersi na maxa a tak nic
Przeszłam w lipcu poronienie chybione
Wiec ciąża pozamaciczna mi jeszcze została
Nie zdziwiłbym się
Czekaj chyba ostatnia miesiączka 22.09 a nie 10? Bo to by było trochę za wcześnie 🫣 a jeśli tak, to powinien to być już 6/7 tydzień ciąży, wiec trochę niepokojące te wyniki.. w usg nic nie widać? (Nie mówię nawet o pęcherzyku ciążowym, bo ten podobno widać >1000 bhcg, ale jakiekolwiek zmiany?)

Cześć dziewczyny
Ostatnią miesiączkę miałam 22.10 cykl był stymulowany lamette później zastrzykami na podtrzymanie pęcherzyków
31.10 109,14
2.11 166,34
Były to inne punkty
Wiec teraz w poniedziałek znalazłam najbliższy punkt by iść do niego dwa razy by sprawdzić
6.11 294,70
8.11 356,47
Zero bólów zero plamien
Teraz nic
Nie zdziwiłbym się
Cześć. Wybacz, ale nie jesteśmy tu od oceniania przyrostów bety i rozwoju ciąży ;) Służą do tego inne tematy.

Najlepszą opcją jest wizyta u lekarza.

Cześć. Wybacz, ale nie jesteśmy tu od oceniania przyrostów bety i rozwoju ciąży ;) Służą do tego inne tematy.

Najlepszą opcją jest wizyta u lekarza.
Koleżanka była już z nami na wątku w październiku. A że sytuacja jest trudna to ja jestem za tym, żeby jej tak nie wywalać tylko pomóc. Ale oczywiście szefowa decyduje ;)

Tak, ja to pisałam. Zerknij sobie jak u mnie wyglądały owulaki OneStep w porównaniu z easy@home.
Zobacz załącznik 1583270Zobacz załącznik 1583271
Dziękuję kochana. Mi akurat chodziło o ciążowe hihi 🙈😁
Ja już testowałam tysiąc owulaków - tanie, drogie i zawsze wszystkie ładnie mi wychodziły, pokazywały pik. Te z one step akurat długo się wybarwiają, bo z 10min. muszę czekać, żeby odczytać wynik gdy na innych po 3min.jest wszystko jasne, więc dla mnie to mały minus ale mały :) Teraz jestem ciekawa jak z ciążowymi, bo niejednokrotnie miałam sytuację, że testy 10miu pokazywały jasniejszą kreskę od tych 20miu i tak jestem ciekawa, czy któraś z Was ma doświadczenie z tymi ciążowymi one step.

W poprzednim miesiącu też tak miałam, tylko bez bólu zęba. Od 2 tyg w miarę się trzymamy bez nudności i katarów - oby tak było jak najdłużej. Zębem się zajmij bo one skutecznie nas osłabiają i myślę że będzie już tylko lepiej ☺️
Tak, zajmę , jestem umówiona na niedzielę. Dziękuję🙂

Cześć dziewczyny
31.10 109,14
2.11 166,34
Były to inne punkty
6.11 294,70
8.11 356,47
Zero bólów zero plamien
Teraz nic
Nie zdziwiłbym się
Z tego co pamietam to dziewczyny kilka razy mówiły Ci żebyś skontrolowała co się dzieje w organizmie na etapie znikających i pojawiających się kresek przez tydzień, bo już na tym etapie było to alarmujące. Przyrosty są złe i nie wróżą dobrze. Badałaś progesteron? Pozostaje chyba Ci dalej sprawdzać betę i na pewno nie czekałabym aż do 14 na wizytę u ginekologa tylko poszłabym wcześniej. Szczególnie jeśli przyjmujesz dodatkowego proga…..

reklama
Koleżanka była już z nami na wątku w październiku. A że sytuacja jest trudna to ja jestem za tym, żeby jej tak nie wywalać tylko pomóc. Ale oczywiście szefowa decyduje ;)
Wiem wiem, pamiętam ją. Jeśli nie ma sprzeciwu to jak najbardziej, spróbujemy pomóc. Aczkolwiek mimo wszystko uważam że to nie miejsce na ocenianie rozwoju ciąży dziewczyny która już jakiś czas w niej jest ;)

Do góry