Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biało jak śnieg. Na nic już nie liczę.
Żadne słowa tu nic nie zmienią, ale cholernie mi przykro. Tulę mocno.Biało jak śnieg. Na nic już nie liczę.
Ja w ogóle nie widziałam o tym magnezie. Połowa stron internetowych grzmi o kwasie, na okres starań i na okres ciąży. Jeszcze ewentualnie omegi itp. Ale o magnezie dowiedziałam się właśnie z forum!Przepraszam, że poruszam to tutaj, ale napisze wam ciekawostkę odnośnie magnezu.
Znajoma jest w 14 tygodniu ciąży, dostała plamień, skurczy, bolał ją brzuch, trafiła do szpitala. Miała mało magnezu i groziło jej poronienie. Dostała kilka kroplówek z magnezem, leżała w szpitalu kilka dni, ale jeżeli nie będzie suplementować, to sytuacja może się powtórzyć, musi teraz leżeć. Także dziewczyny, przestrzegam, suplementujcie magnez
Nie ma problemu inozytol w dawce 4000mg bierze się, jeżeli ma się pcos głównie. Ja nie mam stwierdzonego, ale pije po 2 saszetki dziennie mimo wszystko, trochę na własna rękę. Jak pije fertistim, to nie chce mi się jeść słodkiego, dlatego czekam aż skończę probiotyk po antybiotyku i zaczynam suplementowaćJa w ogóle nie widziałam o tym magnezie. Połowa stron internetowych grzmi o kwasie, na okres starań i na okres ciąży. Jeszcze ewentualnie omegi itp. Ale o magnezie dowiedziałam się właśnie z forum!
Dziękuję za Twoją rozpiskę supli
Biało jak śnieg. Na nic już nie liczę.
I witamina D na odpowiednim poziomieJa w ogóle nie widziałam o tym magnezie. Połowa stron internetowych grzmi o kwasie, na okres starań i na okres ciąży. Jeszcze ewentualnie omegi itp. Ale o magnezie dowiedziałam się właśnie z forum!
Dziękuję za Twoją rozpiskę supli
Mnie nigdy piersi nie boląTeż tak miałam ostatnie kilka cykli że z przyjściem ból piersi nie mijał, ustępował z czasem trwania okresu. Nie wiem czy to jakiś hormon, czy po prostu wcześniej nie zwracałam na to uwagi.