reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Oficjalnie nie jestem chyba fanką premom 😅 zdjęcie ostatniego testu robiłam 3 razu i w zależności od tego pod jakim kątem od światła robiłam, wychodziły różne wielkości. No ale chyba peak jak w mordę strzelił. Co by z resztą nie było zaskoczeniem bo zazwyczaj mam 14dc ostatnio

Załączniki

• 124d013f-3fe6-4cd1-a217-bb73fb5b866c.jpeg
    124d013f-3fe6-4cd1-a217-bb73fb5b866c.jpeg
    41,6 KB · Wyświetleń: 78
P

Biorę NAC z Clo + duphaston od 20 dc.

Do tego q10, wit D, omega 3, Pueria, Complex Wit B.
I dużo buraków 😂
A propos duphastonu - mi jeden gin kazał brać dopiero po potwierdzonej owu i nie tak od razu, bo brany za wcześnie uniemożliwia zapłodnienie (tak powiedzial). Piszę to, bo drugi gin właśnie zupełnie nie patrzył, kiedy owu była, więc było to bez sensu :)

A propos duphastonu - mi jeden gin kazał brać dopiero po potwierdzonej owu i nie tak od razu, bo brany za wcześnie uniemożliwia zapłodnienie (tak powiedzial). Piszę to, bo drugi gin właśnie zupełnie nie patrzył, kiedy owu była, więc było to bez sensu :)
Hamuje owulację i dlatego nie dochodzi do zapłodnienia.

A, i mam mały update - zrobiłam dzisiaj test I kreska jest wyrazniejsza :) ale zamiast się cieszyć, to już się nakręcam, że pewnie to kolejny biochem i nie ma, co się nastawiać:( jednak po 3latach ciężko uwierzyć, że może to być co innego:)
Ale na pocieszenie - zaraz idę zwiedzać Lizbone :)
Miłego zwiedzania i udanego urlopu🙂
trzymam kciuki żeby kreska ciemniała z dnia na dzień i była z tego zdrowa ciąża✊✊

reklama
Do góry