reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Ostatnia edycja:
Dziewczyny podeślijcie proszę linka do tych testów w kierunku mutacji, bo gdzieś zgubiłam. :)

@Kitsune można mi wpisać 🩸. Dziewczyny, ogarnęłam wizytę w klinice na następny tydzień, więc bardzo cieszę się, że okres przyszedł dzień wcześniej niż przewidywałam. Chcę jeszcze ogarnąć te testy, przygotować wszystkie badania i proszę o pomoc, jakie badania warto jeszcze zrobić przed tą wizytą. Myślicie, że warto powtórzyć badania hormonów 3-5dc czy takie sprzed kilku miesięcy wystarczą? 😅

Dziewczyny podeślijcie proszę linka do tych testów w kierunku mutacji, bo gdzieś zgubiłam. :)

@Kitsune można mi wpisać 🩸. Dziewczyny, ogarnęłam wizytę w klinice na następny tydzień, więc bardzo cieszę się, że okres przyszedł dzień wcześniej niż przewidywałam. Chcę jeszcze ogarnąć te testy, przygotować wszystkie badania i proszę o pomoc, jakie badania warto jeszcze zrobić przed tą wizytą. Myślicie, że warto powtórzyć badania hormonów 3-5dc czy takie sprzed kilku miesięcy wystarczą? 😅
Czy chodziło o te? 😀

Tak, o te. Dziękuję!

No chyba, że macie coś jeszcze, to dawajcie, bo do piątku płacę z wypłaty starego. 😂
Powiedzcie, czy to badanie na trombofilie w cenie tych około 380 zł faktycznie obejmuje te mutacje pai1, mthfr itd? Czy ja coś źle czytam ? Bo jakoś tanio mi się wydaje do tej pory byłam przekonana że każdy ten czynnik to koszt ponad 300 zł

reklama
Do góry