spekoppar_
Fanka BB :)
Niech je teraz xDNo to teraz będzie napad na probiotyki szkoda, że nie widziałam tego tydzień wcześniej jak przy antybiotyku mój mąż zapominał o probiotyku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niech je teraz xDNo to teraz będzie napad na probiotyki szkoda, że nie widziałam tego tydzień wcześniej jak przy antybiotyku mój mąż zapominał o probiotyku
Wczoraj a propos niepłodności i starań był bardzo ciekawy live. Była tam tez mowa o probiotykach, także w wolnej chwili polecam, sama byłam zdziwionaStary miał niedawno jakieś problemy jelitowe, do tego jakieś antybiotyki musiał jeść.
Dodatkowo wyczytałam, że probiotyk może dobrze wpływać na nasienie...
Oczywiście, że już mu wysłałam screeny z forum i tego posta z instagrama.Niech je teraz xD
Kazała Ci stale go przyjmować czy tylko na początku?Ja zawsze przy jakiś przeziębieniach itp. brałam Enterol. Ale teraz do metforminy dostałam od gin 2x1 Sanprobi Barrier.
Nie mów, że miałaś lepszy pomysł na taką kasęChcesz się policytować? Punkcja jajników 8800zł w 10 minut
Czy chodziło o te?Dziewczyny podeślijcie proszę linka do tych testów w kierunku mutacji, bo gdzieś zgubiłam.
@Kitsune można mi wpisać . Dziewczyny, ogarnęłam wizytę w klinice na następny tydzień, więc bardzo cieszę się, że okres przyszedł dzień wcześniej niż przewidywałam. Chcę jeszcze ogarnąć te testy, przygotować wszystkie badania i proszę o pomoc, jakie badania warto jeszcze zrobić przed tą wizytą. Myślicie, że warto powtórzyć badania hormonów 3-5dc czy takie sprzed kilku miesięcy wystarczą?
Tak, o te. Dziękuję!Czy chodziło o te?
TROMBOFILIA wrodzona - Badanie genetyczne trombofilii - Sprawdź
Czym jest trombofilia wrodzona? Jakie są objawy trombofilii? Jak można wykonać badania trombofilii wrodzonej i jaki jest ich koszt? Kliknij i sprawdźwww.testdna.pl
Powiedzcie, czy to badanie na trombofilie w cenie tych około 380 zł faktycznie obejmuje te mutacje pai1, mthfr itd? Czy ja coś źle czytam ? Bo jakoś tanio mi się wydaje do tej pory byłam przekonana że każdy ten czynnik to koszt ponad 300 złTak, o te. Dziękuję!
No chyba, że macie coś jeszcze, to dawajcie, bo do piątku płacę z wypłaty starego.
Cały czasKazała Ci stale go przyjmować czy tylko na początku?